Neler Yeni

İngilizce sıfırdan anlatan grammer kitap önerisi

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,311
İsim
Semih Boran
Arkadaşlar selam bu sene %100İngilizce bölüm kazandım ve şu an hazırlık sınıfında okuyorum seneye Temmuz'da muafiyet sınavım var benim İngilizcem sıfır gibi bir şey alfabeden başlayarak anlatan grammer kitap önerisi istiyorum tavsiye ettiğiniz kitap var mı? @mhmtsalih @Klanta @Süreyya @KaganKK06 @ahmet halis @Quepardo @MertFM @DerratiX
Not: sadece kitap önerisi yaparsanız sevirinim
ELS English Grammar Inside and Out kitabını öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Kerpeten
Arkadaşlar selam bu sene %100İngilizce bölüm kazandım ve şu an hazırlık sınıfında okuyorum seneye Temmuz'da muafiyet sınavım var benim İngilizcem sıfır alfabeden başlayarak anlatan grammer kitap önerisi istiyorum tavsiye ettiğiniz kitap var mı? @mhmtsalih @Klanta @Süreyya @KaganKK06 @ahmet halis @Quepardo @MertFM @DerratiX
Şuan 11.sinif ing okuyorum biz YDS Marvel kullanıyoruz iyi yanı

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Hocam arkadaşın dediği kitap güzeldir bende tavsiye ederim. Fakat bilmek için bilme. Telefonundan bilgisayarına tüm teknolojik ürünlerin dilini ingilizceye çevir ve o dile maruz kal. Belirli programlar ile yabancı insanlar ile sohbet etmeye çabala. Belirli cümle kalıplarını ezberlerken o kalıpların nasıl oluşturulduğuna da bak ki farklı zamanlarda aynı kalıbı kullanabilesin tek başına. Kelime ezberi de çok ama çok önemli. Cümle kalıplarını bitirdikten sonra kelime bilgin kadar anlayabilirsin metinleri ve kelime bilgin kadar anlatabilirsin derdini. Bende bir sürü kaynak var pdf veya ödev olarak. Hazırlıkta hocanın verdiği her kaynağı kaydetmiştim. Yaklaşık 3.5 GB seneye ocak ayında hocanın kitabı çıkacak kaynaklardan bazıları kitabın içeriği bu sebepler kitap çıkana kadar paylaşamam. Ama ocakta hatırlatırsan paylaşırım çok faydası olacağına eminim.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Arkadaşlar selam bu sene %100İngilizce bölüm kazandım ve şu an hazırlık sınıfında okuyorum seneye Temmuz'da muafiyet sınavım var benim İngilizcem sıfır alfabeden başlayarak anlatan grammer kitap önerisi istiyorum tavsiye ettiğiniz kitap var mı? @mhmtsalih @Klanta @Süreyya @KaganKK06 @ahmet halis @Quepardo @MertFM @DerratiX
Kankam kitap deneyimim hiç olmadı maalesef :( Bölümün hayırlı olsun

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Top Bottom