İlk tavsiyem : Fenerbahçe maçlarını izlemeHobi olarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum. Telefondan ingilizcemi nasıl geliştirebilirim? Bildiğiniz güzel uygulamalar varsa önerir misiniz. Duolingo, Busuu gibi uygulamaları daha önce kullandım.
Hocam eğer az buçuk biliyor ve üstüne katmak istiyorsanız ingilizce kitap okuyun derim. Ewa diye bir uygulama var İngilizce kitapları çevirisi ile beraber okuma imkanınız oluyor. Her kelimeye bastığınızda Türkçesi karşınıza çıkıyor. Ama kitapları sınırlı haliyle.Hobi olarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum. Telefondan ingilizcemi nasıl geliştirebilirim? Bildiğiniz güzel uygulamalar varsa önerir misiniz. Duolingo, Busuu gibi uygulamaları daha önce kullandım.
Artı olarak şunu söyleyeyim. Ben eskiden istediğim kitapların İngilizcesini PDF olarak indirirdim. Read Era adlı PDF açıcı uygulamadan okurdum. Bilmediğim kelimeleri veya kalıp cümleleri çeviriden bakar ve o kelime üzerine not alırdım aşağıda attığım fotoğraftaki gibi. Kelimeye basılı tutup not alırdım. Basınca o not karşıma çıkardı. Bunu yapma sebebim ewa'da yeterince kitap olmaması. Ve bu biraz daha uğraştırıcı olduğu için akılda daha kalıcı benim açımdan.Hocam eğer az buçuk biliyor ve üstüne katmak istiyorsanız ingilizce kitap okuyun derim. Ewa diye bir uygulama var İngilizce kitapları çevirisi ile beraber okuma imkanınız oluyor. Her kelimeye bastığınızda Türkçesi karşınıza çıkıyor. Ama kitapları sınırlı haliyle.
Ha eğer hiç bilmiyorsanız üstteki arkadaşın tavsiye ettiği kanalı mutlaka takip edin. Çok faydasını görürsünüz.Hocam eğer az buçuk biliyor ve üstüne katmak istiyorsanız ingilizce kitap okuyun derim. Ewa diye bir uygulama var İngilizce kitapları çevirisi ile beraber okuma imkanınız oluyor. Her kelimeye bastığınızda Türkçesi karşınıza çıkıyor. Ama kitapları sınırlı haliyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artı olarak şunu söyleyeyim. Ben eskiden istediğim kitapların İngilizcesini PDF olarak indirirdim. Read Era adlı PDF açıcı uygulamadan okurdum. Bilmediğim kelimeleri veya kalıp cümleleri çeviriden bakar ve o kelime üzerine not alırdım aşağıda attığım fotoğraftaki gibi. Kelimeye basılı tutup not alırdım. Basınca o not karşıma çıkardı. Bunu yapma sebebim ewa'da yeterince kitap olmaması. Ve bu biraz daha uğraştırıcı olduğu için akılda daha kalıcı benim açımdan.