Neler Yeni

İninal kart Prime gaming kaydolma sorunu

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sanal kart deneyebilirsin.
Yine denedim aynı hata
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cashback pek yok. Ben kullanırken aylık kesinti yoktu uzun zamandır da kullanmıyorum. Benim yaptığım gibi Nays açmanı öneririm baya rahatlarsın.
Onuda açıcaktım oda veli onayı istiyordu bide veli olduğu için ablamada yapamadık illaha anne baba istiyor onlarda haberdar olsun istemiyorum ya

1691139375587.png

Sanırım para olması lazım hesapta

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Yine denedim aynı hata

Onuda açıcaktım oda veli onayı istiyordu bide veli olduğu için ablamada yapamadık illaha anne baba istiyor onlarda haberdar olsun istemiyorum ya

Alıntıyı görüntüle

Sanırım para olması lazım hesapta
Hocam Nays indirin anne veya babanızın telefonunda onaylamayı yapın sms onayı isterse reddedin. Mail falan istiyor mu hatırlamıyorum onu da kendi başka mailinizi yapın. Veli onayı bitince de uygulamayı sil. Ben 3 ay önce yaptım daha annemin telefonuna sms dahi gelmedi. Kendime de gelmedi. Daha sonra kendim söyledim hatta önerdim çok fazla cashback olduğu için.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam Nays indirin anne veya babanızın telefonunda onaylamayı yapın sms onayı isterse reddedin. Mail falan istiyor mu hatırlamıyorum onu da kendi başka mailinizi yapın. Veli onayı bitince de uygulamayı sil. Ben 3 ay önce yaptım daha annemin telefonuna sms dahi gelmedi. Kendime de gelmedi. Daha sonra kendim söyledim hatta önerdim çok fazla cashback olduğu için.
Kimlik doğrulaması falan nasıl oluyor doğrulama işlemleri?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Kimlik doğrulaması falan nasıl oluyor doğrulama işlemleri?
Valla hiç hatırlamıyorum ama kimlikle falan bir şeyler yapıyordun. Veli kimliği gerekiyor muydu hatırlamıyorum. Ama cidden işin sonunda değiyor bu kadar cashback ve tamamen ücretsiz kullanıma.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Valla hiç hatırlamıyorum ama kimlikle falan bir şeyler yapıyordun. Veli kimliği gerekiyor muydu hatırlamıyorum. Ama cidden işin sonunda değiyor bu kadar cashback ve tamamen ücretsiz kullanıma.
Kamerayla kimlik onayı yapıyor muydu yani hesap açmak gerekiyor diye biliyorum veli onayında ama kimlik onayı yoktu sanki sadece tc yazıp geçebiliyordun ve ininalden falan para yatırabiliyor muyum oraya nerden yatırıyoruz

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Kamerayla kimlik onayı yapıyor muydu yani hesap açmak gerekiyor diye biliyorum veli onayında ama kimlik onayı yoktu sanki sadece tc yazıp geçebiliyordun ve ininalden falan para yatırabiliyor muyum oraya nerden yatırıyoruz
Kart bilgisi, Iban veya ATM'deki kare kodu okutup para yatırabilirsin, kesinti yok. 50TL ve üstü harcama ve yüklemeye kazı kazan gibi bir şey de var. 3,5,10,25 TL veriyor. Yüz onayı yapmıyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Kart bilgisi, Iban veya ATM'deki kare kodu okutup para yatırabilirsin, kesinti yok. 50TL ve üstü harcama ve yüklemeye kazı kazan gibi bir şey de var. 3,5,10,25 TL veriyor. Yüz onayı yapmıyor.
Hangi atmlerde geçerli oluyor ve çok teşekkür ederim bilgi için.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hangi atmlerde geçerli oluyor ve çok teşekkür ederim bilgi için.
Hiç bilmiyorum denemedim ama İŞ Bankasında kesin oluyordu Nays İş bankasının. ATM'deki kare kodu Nays uygulamasının içindeki QR kod ile yükleme iye girip okutuyorsun daha sonra parayı yatırıyorsun. YouTube'da videoları vardı.

Top Bottom