İnno3d tabii ki ve üzmezArkadaşlar sıfırını 35 Bin TL'ye buldum KFG tam , sizce bu kart üzer mi? Aynı fiyata MSI VENTUS'un 4080S modeli de var . Sizce hangisini tercih edeyim?
Üzmez alınArkadaşlar sıfırını 35 Bin TL'ye buldum KFG tam , sizce bu kart üzer mi? Aynı fiyata MSI VENTUS'un 4080S modeli de var . Sizce hangisini tercih edeyim?
İkiside sıfır kfg tammarka olarak msi düşünürdüm
ikisi aynı temizlikteyse msi alırdım yani
youtube dan test videolarına bak sıcaklık değeri hangisi iyiyse ona göre karar verin. o.c. potansiyeli ve stabilite de önemliİkiside sıfır kfg tam
MSI ventus iyi bir model değil. MSI olduğuna bakmayın. İnno 3d modelini bilmiyorum ama Ventua o kadar kaliteli değil.Arkadaşlar sıfırını 35 Bin TL'ye buldum KFG tam , sizce bu kart üzer mi? Aynı fiyata MSI VENTUS'un 4080S modeli de var . Sizce hangisini tercih edeyim?
Videolarını izlediğimde ince gibi geldi kart bana , şu an bende zotac 4070 ti amp extreme edition var neredeyse innonun iki katı. Soğutma konusunda problem çıkartır mı?İnno3d tabii ki ve üzmez
Detaylı bi video bulamadımyoutube dan test videolarına bak sıcaklık değeri hangisi iyiyse ona göre karar verin. o.c. potansiyeli ve stabilite de önemli
üst seviye kartlarda bilgim yok dostum, bilen arkadaşlar yazar zaten ama 4000 serisi, 3000 serisi kadar ısınan kartlar değil diye biliyorumVideolarını izlediğimde ince gibi geldi kart bana , şu an bende zotac 4070 ti amp extreme edition var neredeyse innonun iki katı. Soğutma konusunda problem çıkartır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Detaylı bi video bulamadım