Neler Yeni

İnsagram Hesabımmı çalındı?

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Mailimi kontrol ederken zeynep...... diye birinin hesabınıza giremediğiniz için falan falan bilmemne üzgünüz Zeynep olarak devam et dedi. Bende dalgınlıkla evet dedim. Sonra internetten arattım ve normal hesabım açıldı sizce nolmuştur?

Belek

80+
Mailimi kontrol ederken zeynep...... diye birinin hesabınıza giremediğiniz için falan falan bilmemne üzgünüz Zeynep olarak devam et dedi. Bende dalgınlıkla evet dedim. Sonra internetten arattım ve normal hesabım açıldı sizce nolmuştur?
tarayıcıdan gir belki küfür etmişsindir reportlamışlardır seni

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Çok uzun yıllar önce benim başıma gelmişti, genelde mailini başka bir hesap oluştururken kullandıkları için bu uyarıyı alabiliyorsun. Hesabının şifresini değiştirmeyi ve iki adımlı doğrulamayı açmanı şiddetle tavsiye ederim.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada
Çok uzun yıllar önce benim başıma gelmişti, genelde mailini başka bir hesap oluştururken kullandıkları için bu uyarıyı alabiliyorsun. Hesabının şifresini değiştirmeyi ve iki adımlı doğrulamayı açmanı şiddetle tavsiye ederim.
Dediğini yaptım gerçekten çalınmışmıdır ama?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten mail 28 temmuzda gelmiş ve instagramdan bakınca ačmaya çalışan hesaba hesap boş bi hesap

tarayıcıdan gir belki küfür etmişsindir reportlamışlardır seni
Ben kimseye küfür etmedim ne alaka anlamadım?

Trollsun galiba bütün mesajların troll gibi görünüyor

Teşekkür ederim bütün mesajlarınız için bir şey olursa artık ilerde bakacağız iyi forumlar

Son düzenleme:
Top Bottom