Instagram İnsta hesabını büyütüp üstünden para kazanabilir miyim

Talha0

80+
Reaksiyon skoru
90
Arkadaşlar şuanda bu Instagram hesabını büyütmeye çalışıyorum 2 gün oldu açalı içinde BMW editleri paylaşıyorum 4 reels paylaştım 3ü 150-200 arası izlendi son attığım 1300 izlendi hesabın 30 takipçisi var hesabı büyütüp üstünden para kazanabilir miyim şuanda paraya ihtiyacım var onun dışında çalışabileceğim ne alanlar var günlük 300-400 kazandan yeter ne önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar şuanda bu Instagram hesabını büyütmeye çalışıyorum 2 gün oldu açalı içinde BMW editleri paylaşıyorum 4 reels paylaştım 3ü 150-200 arası izlendi son attığım 1300 izlendi hesabın 30 takipçisi var hesabı büyütüp üstünden para kazanabilir miyim şuanda paraya ihtiyacım var onun dışında çalışabileceğim ne alanlar var günlük 300-400 kazandan yeter ne önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var
tabii ki kazanırsın hesabı büyütsen hayvan gibi para vurursun ben bir ara herkesin bildiği sigmaapk hesabının sahibiyim bir st reklamından 700 TL kazanıyordum hesap kapandı sonra yoksa bet reklamı vs alsan cebine ayda sayfaya göre para girer

Güzel. Hocam peki onun dışında nerede çalışabilirim ne önerirsiniz

Tiktok için aynı şeyi düşündüm 1.5 2 ay önce tiktoktan ai ile yaptığım anime waifuları paylaşıyordum 😅 2 3 videodan sonra fazla abartmış olacam ki ihtar geldi😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tiktok için aynı şeyi düşündüm 1.5 2 ay önce tiktoktan ai ile yaptığım anime waifuları paylaşıyordum 😅 2 3 videodan sonra fazla abartmış olacam ki ihtar geldi😂
Sorun şu ki Videoları hangi ülkelere göre paylaşman gerekiyor o çok önemli onu çözemedim asıl problemde benim edit yapıcak bı platformum yok tiktoktan yapıyordum videoları görsel bide popüler fonklarla

Hocam yaş kaç? Herkes verir günlük 400 illa bulursun çalışacağın biyer
Hocam 2-3 hafta önce tanıdığın marketinde çalışıyordum 1 hafta boyunca çalıştım tanıdık olduğu için baştan para konuşmadık 1 hafta biteceği gün ayarlamaya çalıştılar market baya kazanıyordu günlük 20-30k geliri vardı bana günlük 300 TL dedi öğlen 3 gece 12 olarak çalışıyordum çok yorucu bir isti bende ertesi günü ciktim

Online olarak ne yapabilirim

Sorun şu ki Videoları hangi ülkelere göre paylaşman gerekiyor o çok önemli onu çözemedim asıl problemde benim edit yapıcak bı platformum yok tiktoktan yapıyordum videoları görsel bide popüler fonklarla
Hocam tıktok kazandırıyor gibi geliyor valorant yayını yapsam tutarmi acaba

Hocam 2-3 hafta önce tanıdığın marketinde çalışıyordum 1 hafta boyunca çalıştım tanıdık olduğu için baştan para konuşmadık 1 hafta biteceği gün ayarlamaya çalıştılar market baya kazanıyordu günlük 20-30k geliri vardı bana günlük 300 TL dedi öğlen 3 gece 12 olarak çalışıyordum çok yorucu bir isti bende ertesi günü ciktim

O tanıdıkların ben ağzımı açtırıcaksınız şimdi geçen yıl bende yaşamıştım babamın çok yakın arkadaşının işine çalışmaya gittim metal sanayide kaynak,kesme,bükme felan filan ne varsa yapıyorlar babamda para felan konuşmamış hiç gittim eşşek gibi tozun içinde çalıştım 2.hafta dedim babama baba bu para felan vermez diye neyse gittik işte verir umuduyla 5 kuruş para almadan çıktım babamdan zorla haftalık 4k almıştım sonrasında gram üzülmüyorum umarım anlamıştır o çok değerli tanıdıklarını

Hocam ilk olarak para konuşmadan bir işe girmeyin yok siz başlayında felan vesaire illa ki sorun bilgi alın ben otelde çalıştım işkence gibiydi ki her işletme işkence kim çalışmayı severki kendi işin olsa eyw fakat bu Türkiye'de akıllı işletmeci veya işçi bulamıyorsun millet sıyırmış aklın el vermiyor bazen
Bide tiktoktan valo yayını yaparsan pek izleneceğini düşünmüyorum ama denemekten zarar gelmez işe yararsa belki bende denerim 😅 aklım hala editlerde ki hala uygun bir edit platformu bulamadım ve çok yorucu bu iş ve gerçek zamanlı bir iş arıyorum bende sizin gibi şuanlık Bimde çalışmayı düşünüyorum tek arayıp bulabildiğim iş

Geri