Neler Yeni

Instagram Instagram bildirim izni veremiyorum

Mert23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Merhaba,

Birkaç gündür Instagram'dan bildirim alamıyorum. iPhone 13 kullanıyorum Instagram ve IOS güncel. Telefon ayarlarından Instagram'a girdiğimde bildirim izni görünmediği için izin veremiyorum. Uygulama ayarlarındaki İzinleri Aç tuşu da çalışmıyor.

IMG_0431.PNG
IMG_0430.PNG

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,468
İsim
Sarp Yılmaz
Merhaba,

Birkaç gündür Instagram'dan bildirim alamıyorum. iPhone 13 kullanıyorum Instagram ve IOS güncel. Telefon ayarlarından Instagram'a girdiğimde bildirim izni görünmediği için izin veremiyorum. Uygulama ayarlarındaki İzinleri Aç tuşu da çalışmıyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arada böyle nadiren de olsa İOS bugları olabiliyor , İOS 18 de yeni çıktı normaldır silip tekrardan yükleyince düzelmesi lazım zaten uygulamayı ilk açtığında da soruyor bildirim ayarı nasıl olsun diye.

Mert23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silip yeniden yüklemeyi defalarca kez denedim durum hâlâ aynı. Uygulamayı açtığımda da bildirim ayarını sormuyor.

Ahmet123.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Özdoğan
Çözebildiniz mi sorunu aynı sorun bende de var 1 2 haftadır çözmeye çalışıyorum hiç bir şekilde çözemedim kafayı yemek üzereyim nişanlımdan ayrıldım bu durum yüzünden Allah aşkına biriniz yardım edin bana lütfen 🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,697
Üyeler
162,045
Son üye
murchad
Top Bottom