Çok telefon kullandım ve bu sorunu sadece ip7+ onda yaşadım . Arkadaşlarım ve komşumda da aynı sorun var . (Bahsettiğim kişilerde ip7 ve 7+ var ) sanırım telefon bazlı .instagram facebookun en rezil uygulaması reels izlerken takılıyor donuyor telefonla alakalı değil iphone 7 kullanan diğer arkadaşımdada bendede aynı sorun var mesajlar gelmiyor yazdığım mesajlar gitmiyor bildirimler gelmiyor aşırı rezil bir uygulama
hayır uygulama bazlı iphone 7 5 den 6 san daha iyi değilmi neden düzeltilemiyor ? yeni model falanda alaxağımı sanmıyorum satıp büyük ihtimalle androide geçeceğim ben bu iphonun piliyle ekranıyla bozuk uygulamalarıyla uğraşmaktan sıkıldım ios ios kem küm görüyoruz baya iyimişÇok telefon kullandım ve bu sorunu sadece ip7+ onda yaşadım . Arkadaşlarım ve komşumda da aynı sorun var . (Bahsettiğim kişilerde ip7 ve 7+ var ) sanırım telefon bazlı .
Telefondan dolayı değil iphone 14 var bendede çöktü instaÇok telefon kullandım ve bu sorunu sadece ip7+ onda yaşadım . Arkadaşlarım ve komşumda da aynı sorun var . (Bahsettiğim kişilerde ip7 ve 7+ var ) sanırım telefon bazlı .