Neler Yeni

İnstagram dan dolandırıldım ne yapmam gerek ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
arkadaşlar merhaba valorant hesabı alıcaktım adamla konuşmuştuk parayı attım ama o beni engelledi hesabı da vermedi ne yapmam gerek 18 yaşından küçüğüm

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
bi bardak soğuk su içmeniz lazım
zaten oyun böyle bir şeyi yasaklamış neden güvenmediğiniz tanımadığınız birisine parayı peşin ödeyerek alıyorsunuzki lütfen bu konularda dikkatli olun geçen bir arkadaş forumda dolandırıldı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O para gitti geçmiş olsun .
Farklı bir hesaptan yazıp paranızı isteyij karakola gideceğinizi gene direnirse dava dahi açacağınızı söyleyin. Muhtemelen yaşı küçüktür . Yorumları da kapamış zaten öylr olacağı kesin . Dediğim yolu deneyip yazın buraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O para gitti geçmiş olsun .
Farklı bir hesaptan yazıp paranızı isteyij karakola gideceğinizi gene direnirse dava dahi açacağınızı söyleyin. Muhtemelen yaşı küçüktür . Yorumları da kapamış zaten öylr olacağı kesin . Dediğim yolu deneyip yazın buraya
hocam yaptım onu engelledi o hesabımı da

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O zaman yol basit . Sabah kardeşiniz vs. Varsa (reşit) direk gidin polise . Sonra bir kağıt verirler illa elinize bakın ciddiyim. Şuan sizi hiç bir şey yapamaz olarak görüyor . Resimi attıktan sonra yusuf yusuf olacaktır kesin. Ya da boşverip paranızın üstüne bir bardak su için

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar herkes hırsıza yazsın. Baskı uygulayalım. Belki o zaman bir şey olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar merhaba valorant hesabı alıcaktım adamla konuşmuştuk parayı attım ama o beni engelledi hesabı da vermedi ne yapmam gerek 18 yaşından küçüğüm
Adama yazdım. Şikayet edicez falan dedim. IP adresinden falan bulunursun dedim. Korkutmaya çalıştım. Adam öpücük atıp engelledi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
Uygunsuz dil
Arkadaşlar herkes hırsıza yazsın. Baskı uygulayalım. Belki o zaman bir şey olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adama yazdım. Şikayet edicez falan dedim. IP adresinden falan bulunursun dedim. Korkutmaya çalıştım. Adam öpücük atıp engelledi.
adam cidden ************* ya

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
İnsan bu kadar mı olur o.O2
onu vermen senin hatan gitti paran imdi öyle bön bön kuzu gibi bakarsın ailenin kızgın suratına o.O2

Top Bottom