Neler Yeni

Instagram Instagram hesabım kendi kendine takip ediyor ve gönderi paylaşıyor!

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Merhaba Instagram hesabım kendiliğinden başkalarını takip ediyor ve elon musk gönderisi atılmış hesabımdan, şifremi değiştirmiştim biraz gitmişti şimdi tekrar oldu token değiştirilmesi gerekiyormuş yeni hesap açsam aynı durum olur mu? Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Ekler

• IMG_20220406_200645.jpg
    IMG_20220406_200645.jpg
    180.1 KB · Hit: 222

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Şifreni bir daha degistir doğrulama yap?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Merhaba Instagram hesabım kendiliğinden başkalarını takip ediyor ve elon musk gönderisi atılmış hesabımdan, şifremi değiştirmiştim biraz gitmişti şimdi tekrar oldu token değiştirilmesi gerekiyormuş yeni hesap açsam aynı durum olur mu? Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Geçmiş Olsun , Hesabınız Çalınmış
Aynı şey benimde başıma geldi.

The GodFather

80+ Silver
Benimde Twitter profil fotoğrafım kendiliğinden Elon muskın bu tiwitindeki profil olmuştu. Çok saçma bir şekilde
Şifremi benden başka kimse bilmiyordu hatta

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Benimde Twitter profil fotoğrafım kendiliğinden Elon muskın bu tiwitindeki profil olmuştu. Çok saçma bir şekilde
Şifremi benden başka kimse bilmiyordu hatta
Aynı şey bana da oldu , keylogger yemiştim türkçe yamadan.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş Olsun , Hesabınız Çalınmış
Aynı şey benimde başıma geldi.
Token değişimi yapılırsa düzeliyormuş tamamen ama instagramın yardımcı olabileceği bir canlı destek hattı bulamıyorum temsilcilerle nereden görüşebilirim bilginiz var mı?

The GodFather

80+ Silver
Aynı şey bana da oldu , keylogger yemiştim türkçe yamadan.
Yani şifreyi filan değiştirmeyip ismi ve profil fotoğrafını neden değiştirmiş anlam veremedim 🙄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Token değişimi yapılırsa düzeliyormuş tamamen amac instagramın yardımcı olabileceği bir canlı destek hattı bulamıyorum temsilcilerle nereden görüşebilirim bilginiz var mı?
Ayarlarda destek gibi bişe olması lazımdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Hocam bot basma falan olmadı demi

koiosouz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuz
Bilgisayardan girip ayarlar kısımda bi yerde uygulamalar mı ne vardı izin verdiğim uygulamalar vb oluyor onları kaldırırsan iş yapabilir oraları kurcalarsam işine yarayabilir

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Bir diğer şey, eğer o bedava takipçi bedava beğeni gibi sitelere girip işlem yaptıysan ordan da kaynaklanıyor olabilir

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bilgisayardan girip ayarlar kısımda bi yerde uygulamalar mı ne vardı izin verdiğim uygulamalar vb oluyor onları kaldırırsan iş yapabilir oraları kurcalarsam işine yarayabilir
Orada çıkmıyor hiçbirşey

Hocam bot basma falan olmadı demi
Bir diğer şey, eğer o bedava takipçi bedava beğeni gibi sitelere girip işlem yaptıysan ordan da kaynaklanıyor olabilir
Zamanında instagramda beni kim stalklıyor diye bir uygulamaya girmiştim ama 2 sene boyunca kullandığımda hiç sıkıntı yoktu demek ki o bot havuzuna dahil etmişler beni hesabımı silip başka hesap açsam tekrarlanır mı bu durum 2FA'da açıktı ona rağmen girip elon musk gönderisi atılmış hikaye paylaşılmış sanırım bundan kurtulamayacağım. :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Orada çıkmıyor hiçbirşey

Zamanında instagramda beni kim stalklıyor diye bir uygulamaya girmiştim ama 2 sene boyunca kullandığımda hiç sıkıntı yoktu demek ki o bot havuzuna dahil etmişler beni hesabımı silip başka hesap açsam tekrarlanır mı bu durum 2FA'da açıktı ona rağmen girip elon musk gönderisi atılmış hikaye paylaşılmış sanırım bundan kurtulamayacağım. :(
Hesabın şifresini bir yere girmiş olmalısınız

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Orada çıkmıyor hiçbirşey

Dediğin gibi havuza dahil edilmişsindir. Yeni hesapla yapamazlar dahil etmezsen tabi birdaha o uygulamaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,101
Üyeler
161,659
Son üye
Keremcan Eyi
Top Bottom