Neler Yeni

Instagram İnstagram hesabıma erişimim olmadığı için hesabı silemiyorum.

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
Merhaba arkadaşlar. İlk İnstagram hesabımı zamanında Facebook üyeliği üzerinden oluşturmuştum. O Facebook hesabımı daha önce silmiştim. Bu İnstagram hesabımı da silmek istiyorum. Fakat şifremi unuttum kısmında çıkan mail hesabı kullanmış olduğum ilk mail hesabı. Şifresini bildiğim halde uzun yıllardır giriş yapmadığım için doğrulama istiyor. Doğrulama da eski telefon numaram çıkıyor :/ Bir kaç bilgi girerek yapılan manuel doğrulamada ise bir türlü microsoft olumlu mail ile dönüş yapmıyor.

Bu durumda mail hesabıma erişmem lazım veya İnstagram hesabımı mail hesabına erişemeden silmem lazım. Sosyal medya kullanmıyorum ve orada erişemediğim bir hesabın açık durmasını da istemiyorum.

Bu konuda ne yapılabilir? Görüşlerinizi bekliyorum.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bildiğim kadarıyla hesabın açıldığı isim soy isime ait bilgileri doğrulaman gerekiyor bunun içinde facebook a kimlik bilgilerini atıyordun. benim de var öyle bi hesabım ama kimlik bilgisini vermek istemediğim için yapmamıştım

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla hesabın açıldığı isim soy isime ait bilgileri doğrulaman gerekiyor bunun içinde facebook a kimlik bilgilerini atıyordun. benim de var öyle bi hesabım ama kimlik bilgisini vermek istemediğim için yapmamıştım
Hangi bağlantı üzerinden yapılıyor bu işlem acaba? Bir yer bulamadım da.

Top Bottom