Neler Yeni

İnstagram için edit yapma uygulaması (ücretlide olur)

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne derece profesyonel olacağına bağlı, genel editler için en iyilerinden:
Premiere Pro CC
Vegas Pro

İkisine de alışmak zorlayabilir ama alışınca çok iyi programlar.
sizin 2 önerdiğiniz mi yoksa arkadaşın önerdiği after effecst 2019 mu ona göre para verip alıcagımda orta proflukta cok karışık olmayan hangisi

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
İkisi de ücretli lakin kullananların büyük bir kısmı (vicdani kısmını size bırakayım) crack kullanıyor denebilir.
Aylık Adobe lisansına o kadar para vermek çok yaralıyor adamı. 😁 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin 2 önerdiğiniz mi yoksa arkadaşın önerdiği after effecst 2019 mu ona göre para verip alıcagımda orta proflukta cok karışık olmayan hangisi
After Effects ile daha detaylı editler yapabilirsiniz.
Premiere Pro bence biraz daha kolay ama yapabileceğiniz şeylerin de bir sınırı var.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
3'ünü de araştırmadan öğrenmeniz neredeyse imkansız hocam, eskiden AE ile PP Vegas'tan daha profesyonel diyebilirdim lakin şu an ne yalan söyleyeyim tam da net konuşamıyorum, yanlış hatırlamıyorsam AE özellikle 3D çalışmalarda efektif kullanılıyordu, Vegas'ı kendim kullanıyorum; aradığım her şeye doğru efekt dosyaları ile sahibim. PP kullanmadım daha, nasıl kullanıldığını biliyorum denebilir. Yani net bir öneride bulunamıyorum, karşılaştırma videolarını izleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Ne derece profesyonel olacağına bağlı, genel editler için en iyilerinden:
Premiere Pro CC
Vegas Pro

İkisine de alışmak zorlayabilir ama alışınca çok iyi programlar.
premiere pro CC mi vegas pro mu daha iyi ve daha az karışık olan söylerseniz sevinirim yakın zamanda alıcağım galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
tamamdır cok tesekkurler :)
3'ünü de araştırmadan öğrenmeniz neredeyse imkansız hocam, eskiden AE ile PP Vegas'tan daha profesyonel diyebilirdim lakin şu an ne yalan söyleyeyim tam da net konuşamıyorum, yanlış hatırlamıyorsam AE özellikle 3D çalışmalarda efektif kullanılıyordu, Vegas'ı kendim kullanıyorum; aradığım her şeye doğru efekt dosyaları ile sahibim. PP kullanmadım daha, nasıl kullanıldığını biliyorum denebilir. Yani net bir öneride bulunamıyorum, karşılaştırma videolarını izleyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,436
Üyeler
166,211
Son üye
rafa silva 27
Top Bottom