Instagram sayfam yanlışlıkla popüler oldu.

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba,
Ben uzun süredir farklı platformlarda içerik üreten birisiyim. Bu ayın başında Instagram'a üretmeye başladım ve daha ay bitmeden 20bin takipci oldu sayfa, hikayeler de 10-12k arası izlenme alıyor. Milyon izlenen, 900k, 800k videolarım oldu. Profil hareketi de şu an 6.2M.

Size şunu sormak istiyorum. Ben şimdi bu hesapdan nasıl para kazanabilirim? Reklam mı almam gerekiyor? Başkalarını görüyorum storyde reklam paylaşıyorlar veya daha farklı şeyler koyuyorlar. Hesap hızla büyüyor ve içeriklerden dolayı 1 ay sonra 50k olacağına eminim. Sadece şu an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 😄. Vergi işleri gibi şeyler de olacaktır elbet. Şu an ne yapmalıyım? Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

(Hesabın ismini paylaşamayacağım.)

Paylaşım içerikleri nelerdir.

1- İnstagramın para kazanma özelliği var belli kriterlerden sonra açılıyor ona göre bir ödeme yapılıyor.
2- Ana kazancın buradan olacak reklam ve işbirliktelikleri kurarak kazanç sağlayacaksın. Kimi zaman onlar seni bulur ama çoğu zaman senin sayfalarla vs iletişime geçmen lazım.

Arkadaşlar merhaba,
Ben uzun süredir farklı platformlarda içerik üreten birisiyim. Bu ayın başında Instagram'a üretmeye başladım ve daha ay bitmeden 20bin takipci oldu sayfa, hikayeler de 10-12k arası izlenme alıyor. Milyon izlenen, 900k, 800k videolarım oldu. Profil hareketi de şu an 6.2M.

Size şunu sormak istiyorum. Ben şimdi bu hesapdan nasıl para kazanabilirim? Reklam mı almam gerekiyor? Başkalarını görüyorum storyde reklam paylaşıyorlar veya daha farklı şeyler koyuyorlar. Hesap hızla büyüyor ve içeriklerden dolayı 1 ay sonra 50k olacağına eminim. Sadece şu an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 😄. Vergi işleri gibi şeyler de olacaktır elbet. Şu an ne yapmalıyım? Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Öncelikle şunu diyeyim hesap güvenliğine çok dikkat et benimde zamanında sayfa vardı 8 k oldum hesabı patlattılar

paylaştığın içeriklere göre reklam yapabilirsin ama hesabın hızla büyüyorsa sponsorlar iş teklif eder bence zaten

Oltalama saldırısı mı oldu? Mail atıp yapıyorlar.
Yok durduk yere çıktı hesaptan adı falan değişti sonra kayboldu gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oltalama saldırısı mı oldu? Mail atıp yapıyorlar.
O zaman yaş küçüktü bilmediğimden bir takipçi kontrol uygulaması vardı onu kurmuştum. hangi kafayla yüklediysem muhtemelen ondan patladı

Arkadaşlar merhaba,

benim shitpost hesabım aylık 8-10 milyon görüntülenme alıyor bir bet firması sponsor olmak istedi haram diye kabul etmedim 1 milyon izlenme başına 5 dolar veriyorlardı en son

benim shitpost hesabım aylık 8-10 milyon görüntülenme alıyor bir bet firması sponsor olmak istedi haram diye kabul etmedim 1 milyon izlenme başına 5 dolar veriyorlardı en son
Bet reklamı bana da mesaj attı. Çok hızlı bir şekilde buluyorlar herhalde 😄. Tabii yasadışı olduğu için kabul etmedim. Başımız ağrımasın. Şu sıralar bu tarz şeyler çok patlıyor.

Peki şu an aktif reklam alıyor musunuz? Alıyorsanız nereden buldunuz? Bide kaç takipciniz var acaba? Çok sordum ama kusura bakmayın.

Yok durduk yere çıktı hesaptan adı falan değişti sonra kayboldu gitti

O zaman yaş küçüktü bilmediğimden bir takipçi kontrol uygulaması vardı onu kurmuştum. hangi kafayla yüklediysem muhtemelen ondan patladı
Geçmiş olsun hocam ondandır sanırım. Ben çift faktör de kullanıyorum. Sms olarak değil, uygulama olarak.

Geri