Neler Yeni

İnstagramda bedava verilen steam hesapları güvenilir mi??

Zreqw22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
M.d
Arkadaşlar instagramda gezerken bir reels çıktı reelsde ücretsiz bir hesap veriyordu ve açıklamadada işte hesapta rdr2 cod pes21 v.s falan var yazıyordu bende giriş yapmak istedim ama ip ye erişeleceğinden korktum o yüzden chromeden vpn ile girdim gerçektende hesapta rdr2 var ben bilgisayardaki steamden dns veya vpn kullanmadan girsem sorun olurmu yani bilgilerime erişilebilirmi bide galiba hesaba girenlerin bilgisayarının ismi yazıyordu farklı farklı bilgisayar isimleri vardı çünkü

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Sami Yusuf Aksu
Arkadaşlar instagramda gezerken bir reels çıktı reelsde ücretsiz bir hesap veriyordu ve açıklamadada işte hesapta rdr2 cod pes21 v.s falan var yazıyordu bende giriş yapmak istedim ama ip ye erişeleceğinden korktum o yüzden chromeden vpn ile girdim gerçektende hesapta rdr2 var ben bilgisayardaki steamden dns veya vpn kullanmadan girsem sorun olurmu yani bilgilerime erişilebilirmi bide galiba hesaba girenlerin bilgisayarının ismi yazıyordu farklı farklı bilgisayar isimleri vardı çünkü
istersen belese hesap veriyim

Zreqw22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
M.d
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steam hesabımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

paylasımlı hesap veriyorlardır ama neden bedavaya verdiklerini anlamadım
İşte o yüzden şüpheyle bakıyorum bir arkadaşıma sorucam beklermisin o ortak hesaplar satıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Alperen Yılmaz
steam hesabımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

paylasımlı hesap veriyorlardır ama neden bedavaya verdiklerini anlamadım
Çalıntı hesaplar muhtemelen kimse kimseye bedavadan hesap vermez kolay kolay

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
bunlar çin ve rusyada dolaşan hesaplar çok kişi giriyor fakat kimse kimseye karışmıyor tek risk bir oyunun cloud dosyasını indirmek olur niye paylaşıyor derseniz hesabı büyütüp ya para kazanmasını açıcak yada satıcak

Zreqw22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
M.d
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunlar çin ve rusyada dolaşan hesaplar çok kişi giriyor fakat kimse kimseye karışmıyor tek risk bir oyunun cloud dosyasını indirmek olur niye paylaşıyor derseniz hesabı büyütüp ya para kazanmasını açıcak yada satıcak
yani benim bilgilerime ulaşamazlar dimi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,391
Üyeler
166,746
Son üye
cruenn
Top Bottom