Neler Yeni

Instagram Instagram'da kitlemizi nasıl büyütebiliriz?

ice3h

80+ Bronze
Merhaba,

Arkadaşlar şuan da instagram'da 11k takipçiye sahibim. 3 ayda bu takipçiye ulaştım. Ama şu son zamanlarda çok durgun. Şimdi benimle aynı alanda içerik üreten kişilere bakıyorum, benden katlarca kötü içerik çıkaranlar daha hızlı gelişiyor. Videoları pixel pixel, anlatım kötü, hepsi birbirinden kopyalanmış içerikler fakat bana günde 100 takipçi geliyorsa onlara 500 geliyor. Video paylaşım saatlerimin kötü olduğunu düşünüyorum. Bunun bir taktiği var mı? Günde kaç video atmamı önerirsiniz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ne içerikleri paylaşıyorsun hocam ?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Önemli olan belirli doğrusal bir oranda ilerleyebilmek. Bir anda artışlar olduğu gibi bir anda inişlerde yiyebilirler, bunun yanında ara ara reklam çıkmak da önemli. Şu an bunun yanında çok fazla bot basan sayfalar var, onlardan olmayıp organik olarak ilerlediğiniz sürede ilerlemeye devam edin.

Öneri olarak da, trendlere uygun video tarzları ve etiketleri kullanmanız sizin için iyi olacaktır. Bunun yanında kitlenizin en çok etkileşim aldığınız saatler aralığında, paylaşımlarınızı yapın.

ice3h

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne içerikleri paylaşıyorsun hocam ?
UK, FR drill ağırlıklı olmak üzere rapleri Türkçe'ye çeviriyorum, quotez ve moodluk içerikler üretiyorum. Geri dönüşler sağlam, herkes beğeniyor içeriği fakat videolar sanki hep aynı kişilerin önüne çıkıyor gibi. Yeni takipçi eskiye oranla az geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önemli olan belirli doğrusal bir oranda ilerleyebilmek. Bir anda artışlar olduğu gibi bir anda inişlerde yiyebilirler, bunun yanında ara ara reklam çıkmak da önemli. Şu an bunun yanında çok fazla bot basan sayfalar var, onlardan olmayıp organik olarak ilerlediğiniz sürede ilerlemeye devam edin.

Öneri olarak da, trendlere uygun video tarzları ve etiketleri kullanmanız sizin için iyi olacaktır. Bunun yanında kitlenizin en çok etkileşim aldığınız saatler aralığında, paylaşımlarınızı yapın.
Aslında haklısınız, dediğiniz doğru. Bunu dikkate alacağım. Teşekkür ederim destekleriniz için.

Kaporta Eray

80+ Bronze
İnsanların daha çok aktif olduğu saat sabahtan ziyade akşamdır çünkü insanlar sabah çok telefonla oyalanmıyor. Akşam kafayı yastığa koyduktan sonra 1-2 saat oyalanır tiktok-insta vb o yüzden 22:00-02:00 aralarında paylaşım yapman daha iyi olacaktır.

ice3h

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanların daha çok aktif olduğu saat sabahtan ziyade akşamdır çünkü insanlar sabah çok telefonla oyalanmıyor. Akşam kafayı yastığa koyduktan sonra 1-2 saat oyalanır tiktok-insta vb o yüzden 22:00-02:00 aralarında paylaşım yapman daha iyi olacaktır.
Onu denedim, en düşük izlenme ve beğenilme oranı o videoda.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu yorum tamamiyle yanlış. Doğrusunu öğrenmeniz için yazıyorum. Öncelikle prime dediğimiz saat aralığı vardır bu 17-21 aralığı olarak kabul edebilirsiniz, insanların en yoğun kullanımı bu saat aralığıdır fakat en yoğun saat bu ben de burda atayım fikri yine yanlıştır. Herkes buraya yüklendiğinde yine sizin içerikleriniz arada kaynar. Burada devreye girecek olan şey sizin takipçilerinizin etkileşimde olduğu saat aralığıdır. Bir forumda saat 10'da yoğun kullanıcı varken, 18'de kimse olmayabilir, diğer forumda da bu durumun tersi olabilir. Bu yüzden kitleye göre hareket edilir.

ice3h

80+ Bronze
Bu yorum tamamiyle yanlış. Doğrusunu öğrenmeniz için yazıyorum. Öncelikle prime dediğimiz saat aralığı vardır bu 17-21 aralığı olarak kabul edebilirsiniz, insanların en yoğun kullanımı bu saat aralığıdır fakat en yoğun saat bu ben de burda atayım fikri yine yanlıştır. Herkes buraya yüklendiğinde yine sizin içerikleriniz arada kaynar. Burada devreye girecek olan şey sizin takipçilerinizin etkileşimde olduğu saat aralığıdır. Bir forumda saat 10'da yoğun kullanıcı varken, 18'de kimse olmayabilir, diğer forumda da bu durumun tersi olabilir. Bu yüzden kitleye göre hareket edilir.
Evet katılıyorum aynı şeyi bizzat denedim. Genel prime time diye bir şey yoktur, kitle için prime time vardır. Kendi paylaşım saati skalamı oluşturdum. Bugün paylaştığım video iyi bir sonuç aldı henüz ilk saatinde. Farklı bir etiket kullandım. Şuan sonuçlar iyi yönde.

Top Bottom