Neler Yeni

İnstagramda ''X kişisi, X ismi ile instagramda!'' diye bildirim geldi?

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Rehberimde kayıtlı olmayan biri bu. Dikkatimi çekti instagrama girdim. (x değişken.) ''Rehberinde kayıtlı olan X, Y ismi ile instagram'da'' diye bildirim geldi. Kayıtlı olmadığından çok net eminim yabancı bir isim. Neden böyle olmuş olabilir?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Fake hesap mi açmış acaba rehberindeki birisi? Yoksa x kişisi diye rehberinde biri hiç olmadı mı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O seni telefonuna kaydetmiş olabilir mi? Snapchat gibi olmuş olabilir İnstagram bildirimleri de.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Rehberimde kayıtlı olmayan biri bu. Dikkatimi çekti instagrama girdim. (x değişken.) ''Rehberinde kayıtlı olan X, Y ismi ile instagram'da'' diye bildirim geldi. Kayıtlı olmadığından çok net eminim yabancı bir isim. Neden böyle olmuş olabilir?
Arada sırada bendede oluyordu önceleri ama meğersem tanımadığım numaralar beni aradığı zaman rehbere kaydediyordum wpden bakıyordum belki ondan olabilir

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fake hesap mi açmış acaba rehberindeki birisi? Yoksa x kişisi diye rehberinde biri hiç olmadı mı
Hocam fake hesap açsa bile ismi tanıdığım biri olur. Adamın ismi yabancı bir isim.
O seni telefonuna kaydetmiş olabilir mi? Snapchat gibi olmuş olabilir İnstagram bildirimleri de.
Öyle olmuş olabilir desem de yabancı isimli biri beni nereden bulsun alt komşum beni tanımıyor daha.

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
Hocam fake hesap açsa bile ismi tanıdığım biri olur. Adamın ismi yabancı bir isim.

Öyle olmuş olabilir desem de yabancı isimli biri beni nereden bulsun alt komşum beni tanımıyor daha.
hocam dolandırıcılar herkes arayıp duruyorlar

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
Beni neredeyse kimse aramıyor hocam. Demokratik Kongo Cumhuriyetindeki siyahi abilerim bile aramıyorlar.
allah allah hocam rehberinizde bu adamı arattınız mı yani olmadığından eminsiniz değil mi

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan

melidoas6

80+ Silver
Aynısı bende yaşadım hani rehberimde de yok öyle biri

Top Bottom