dava açma hakkın var bu arada bidaha hiç kimseye para filan yollama !Merhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
Bir soğuk su güzel gider.Merhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
Yapıştır tazminatı.Merhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
Avukatlara falan daha çok para harcayacak.Bence hiç o işlere girmesin.dava açma hakkın var bu arada bidaha hiç kimseye para filan yollama !
devlet avukat veriyor sen getirmediğinde diye biliyorumAvukatlara falan daha çok para harcayacak.Bence hiç o işlere girmesin
18 yaş altı için değil miydi o ?devlet avukat veriyor sen getirmediğinde diye biliyorum
Tazminat açar.Avukatlara falan daha çok para harcayacak.Bence hiç o işlere girmesin.
İnstagramda ne kadar geçerli olur bilmiyorum ama (parayı gönderdiğine dair kanıt yoksa bulaşma) parayı gönderdiğin bankadan geri isteyebilme hakkın vardı sanırım dolandırılma durumunda.Merhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
Blmiyorum ben öyle duydum araştırmak gerekiyor18 yaş altı için değil miydi o ?
Tazminat açar.
Kaç tl ödedin?Merhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
hesaıbın içinde güzel kostümler vardıNeden ? Valorantta hesap açmak ne zamandan beri ücretli. Yüksek rank için para ödeyeceksen, o rankta kalabiliyorsan zaten 0 hesap ile aynı ranka kısa sürede ulaşırsın.
dekontun fotorafı varİnstagramda ne kadar geçerli olur bilmiyorum ama (parayı gönderdiğine dair kanıt yoksa bulaşma) parayı gönderdiğin bankadan geri isteyebilme hakkın vardı sanırım dolandırılma durumunda.
130Kaç TL ödedin?
ne yapıcam bilmiyorum 18 yaşındanda büyük değilBi
Blmiyorum ben öyle duydum araştırmak gerekiyor
Usta elbette mahkeme vb hakların var.hesaıbın içinde güzel kostümler vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
dekontun fotorafı var
130
ne ya
ne yapıcam bilmiyorum 18 yaşındanda büyük değil