Instagram'daki kıza yazmalı mıyım?

Kız seni görmeden benzediğini nerden bilecek? Tipine bakmadan kimse içini merak etmez
Aga tamam sakin ol ya yani sen öyle yazma o zaman ben gidip bursadan hataydak kıza yazmıyorum zaten aynı okuldayız görürüm.
Merak etme sen.

Aga tamam sakin ol ya yani sen öyle yazma o zaman ben gidip bursadan hataydak kıza yazmıyorum zaten aynı okuldayız görürüm.
Merak etme sen.
Kanka sakinim zaten ama bence özgüvensizsin hiç olmazsa profil resmine kendini koysaydın

Kanka sakinim zaten ama bence özgüvensizsin hiç olmazsa profil resmine kendini koysaydın
Aga Koyucam ama telefonla dandirik fotoğraf çekip koymak istemiyorum (başkaları değil ben çekemiyorum fotoğrafı yanlış anlama).
Denerim ama sağ ol.

Nasil gidiyor ?
Gidiyo işte ama okulda göremedim yanına gidemedim ama kızda bi şey tipi var hani deli sosyal falan baya da güzel ama onun ortamına ayak uydurabileceğimden çok emin değilim ama olsun denemekten zarar gelmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasil gidiyor ?
Birde ne yazssam bilemiyorum onu düşünüyorum baya o kötü oluyo her gün her gün yazmakta şeymiş gibi tarzım değil
buldukça konu biriktirp yazıcam.

Son düzenleme:
Gidiyo işte ama okulda göremedim yayınan gidemedim ama kızda bi şey tipi var hani deli sosyal falan baya da güzel ama onun ortamına ayak uydurabileceğimden çok emin değilim ama olsun denemekten zarar gelmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ne yazssam bilemiyorum onu düşünüyorum baya o kötü oluyo her gün her gün yazmakta şeymiş gibi tarzım değil
buldukça konu biriktirp yazıcam.
Ortak arkadaşlarınız varsa onlarla birlikte gidebilirsin yanına ,kantinde vs tek görürsen de git yanına 1 2 cümle konuş yeter. Her gün yazmana da gerek yok arada sırada konuşman yeterli.Zaten o da konuşmak isterse bir şekilde iletişime geçer seninle

Aga cikar o fotoyu baskasinin fotosunu koymak insanlar icinde ozguvensiz anlamainda oluyor git bir foto cek koy
Nasil gidiyor
Ortak arkadaşlarınız varsa onlarla birlikte gidebilirsin yanına ,kantinde vs tek görürsen de git yanına 1 2 cümle konuş yeter. Her gün yazmana da gerek yok arada sırada konuşman yeterli.Zaten o da konuşmak isterse bir şekilde iletişime geçer seninle
Hakli boylede yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,847
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri