Neyini yapmış Allah aşkına? Fırın gibi çalışıyor işlemciler. Amd'de intelde son nesillerde çuvalladılar bana kalırsa.İntel yapmış be
Bence de çok daha mantikliBenim param olsa 5800x3d alırım daha az güç tüketimi mükemmel oyun performansı beni cezbediyor
Biz İntel uçar kaçar diyorduk harbi uçtu ama güç tüketimiyle yine AMD ye kaldık onunda fiyatı tuzluTestleri çıkmaya başladı.
HANGÄ°SÄ° KRAL? Yeni i9-13900K, i7-13700K, i5-13600K Ä°ncelemesi
Foruma Gelin Dostlar: https://forum.modartpc.com/Ne oldu Åimdi yani??Tamam sonunda Ryzen 7000 Serisi ile kapıÅtırılacak Intel'in 13. Nesil iÅlemcileri geldi ...www.youtube.com
Bu işlemcileri alan 1080p monitör kullanmaz zaten diğer testlerde hangi işlemcilerin daha güçlü olduğu belli oluyor önemli olan en yüksek çözünürlükte hangisi daha yüksek FPS veriyor örneğin ben şuanda gidip de 4K da çok iyi performans gösteren 4090 ı alamam ama 4K da daha iyi performans gösterecek işlemciyi alabilirim diğer kanallar bunu düşünerek 1080p de test etmiyorlar zaten olması gereken de bu artık şu 1080p testleri tarih olsun!DA ve Hardware Unboxed dışında incelemelere inanmıyordum biraz artık hic inanmıyorum abi. 4K Ultra ayarda işlemci testi mi yapılır lan aloo
1080p testi şarttır. İşlemcinin gücü ortaya çıkar. 4K' da sen işlemciyi değil ekran kartını test edersin. İşlemcinin zekası yok özel bir çözünürlüğe optimizesi yok. 4K' da daha iyi performans veren bir işlemci yok yani bir işlemci 1080p' de geride kalıp 4k' da rakibini geçemez. Geçiyorsa 1-2 fps geçer o da zaten darboğaz 0 olduğu için test anomalisidir. Lütfen mesaj yazarken biraz düşünerek yazalım.Bu işlemcileri alan 1080p monitör kullanmaz zaten diğer testlerde hangi işlemcilerin daha güçlü olduğu belli oluyor önemli olan en yüksek çözünürlükte hangisi daha yüksek FPS veriyor örneğin ben şuanda gidip de 4K da çok iyi performans gösteren 4090 ı alamam ama 4K da daha iyi performans gösterecek işlemciyi alabilirim diğer kanallar bunu düşünerek 1080p de test etmiyorlar zaten olması gereken de bu artık şu 1080p testleri tarih olsun!
Şimdi kanal ismi verip reklam yapmak istemiyorum İntel 4K da AMD de den kat kat daha iyi performans gösteriyor dediğim gibi diğer testler hangisinin en güçlü olduğunu görmek için yeterli 1080p çözünürlükte test etmeye gerek yok bunun için1080p testi şarttır. İşlemcinin gücü ortaya çıkar. 4K' da sen işlemciyi değil ekran kartını test edersin. İşlemcinin zekası yok özel bir çözünürlüğe optimizesi yok. 4K' da daha iyi performans veren bir işlemci yok yani bir işlemci 1080p' de geride kalıp 4k' da rakibini geçemez. Geçiyorsa 1-2 fps geçer o da zaten darboğaz 0 olduğu için test anomalisidir. Lütfen mesaj yazarken biraz düşünerek yazalım.
Klasik oldu cevap bulamayınca şu gülme emojileri1080p testi şarttır. İşlemcinin gücü ortaya çıkar. 4K' da sen işlemciyi değil ekran kartını test edersin. İşlemcinin zekası yok özel bir çözünürlüğe optimizesi yok. 4K' da daha iyi performans veren bir işlemci yok yani bir işlemci 1080p' de geride kalıp 4k' da rakibini geçemez. Geçiyorsa 1-2 fps geçer o da zaten darboğaz 0 olduğu için test anomalisidir. Lütfen mesaj yazarken biraz düşünerek yazalım.
Şimdi kanal ismi verip reklam yapmak istemiyorum İntel 4K da AMD de den kat kat daha iyi performans gösteriyor dediğim gibi diğer testler hangisinin en güçlü olduğunu görmek için yeterli 1080p çözünürlükte test etmeye gerek yok bunun için