Neler Yeni

Intel Core i5-3570 işlemci Drr3 anakartta uyarmı ?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Herkese selamlar arkadaşlar sistemimi güncellicem fakat bütçem kısıtlı olduğu için sadece ekran kartı,işlemci ve ramimi yükselticem. Ekran kartı olarak rx570 buldum işlemci olarakda Intel Core i5-3570 almayı düşünüyorum. 1.sorum bu işlemci bu ekran kartını beslermi ? herhangi bir darbogaz vs. olurmu ? 2.sorum alacagım Intel Core i5-3570 işlemcisi, H61H2- M17 V:1.0 anakartıma uyarmı ? (şuan kullandıgım işlemcim intel pentium g870) pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
uyar. hayırlı olsun.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyar. hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim. Kaç gündür güzel uyumlu bir işelmci arıyorum ondan dolayı baya bir konu açtım. Saol sende baya cevap yazıp yardım ettin. Başka bir kriter falan varmı işlemcinin sisteme uymaması için, yani powersuplly falan düşük olursa işlemci çalışmıyabilirmi ? bilgin varsa paylaşırmısın ? teşekkürler.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Çok teşekkür ederim. Kaç gündür güzel uyumlu bir işelmci arıyorum ondan dolayı baya bir konu açtım. Saol sende baya cevap yazıp yardım ettin. Başka bir kriter falan varmı işlemcinin sisteme uymaması için, yani powersuplly falan düşük olursa işlemci çalışmıyabilirmi ? bilgin varsa paylaşırmısın ? teşekkürler.
psunuz nedir 500w olsa yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 570 ile birlikte 500w

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psunuz nedir 500w olsa yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 570 ile birlikte 500w
Henüz bakmadım bende bilmiyorum kaç watt. kasayı açmadan bakmanın bir yolu falan varmı acaba ? yoksa mecbur açıp bakıcam. inşallah dedigin gibi 500 watt ya da daha üstündürde yenisini almak zorunda kalmam.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Henüz bakmadım bende bilmiyorum kaç watt. kasayı açmadan bakmanın bir yolu falan varmı acaba ? yoksa mecbur açıp bakıcam. inşallah dedigin gibi 500 watt ya da daha üstündürde yenisini almak zorunda kalmam.
ama i5 rx 570 ile sıkıntı çıkartabilir konunuzda i7 2.nesil veya 3.nesil alın dedim. i5 3.nesil veya 2.nesil oyunlara yetmiyor artık. 4 çekirdek öldü . minimum8 iş parçacığı olmalı.

Top Bottom