Neler Yeni

İntel Graphics 3000'i 4000 yapınca ekran gitti

TheKMS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Sarıgül
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı kurcalarken intel graphics 3000'i intel graphics 4000 yaptım ve bi anda ekran gitti. Bilgisayar açılırken ve bios menüsünde ekran var ama bilgisayar açıldığında ekran yok simsiyah mouse dahi yok ne yapmam gerekiyor düzeltmek için?

The Semih

80+ Gold
Nasıl yaptın onu model mi yükselttin birden bire. 2 ekran kartımı vardı detaylı bilgi yaz yardımcı olalım.

TheKMS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Sarıgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yaptın onu model mi yükselttin birden bire. 2 ekran kartımı vardı detaylı bilgi yaz yardımcı olalım.
Evet pcde 2 ekran kartı vardı biri intel graphics 3000 biri amd

Evet intel graphics 3000'i intel graphics 4000 yaptım

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Hocam 3000'i 4000 yapmak ne anlamadım isim mi değiştirdin? Kurcalamak derken işlemciyi falan mı değiştirdin?

TheKMS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Sarıgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3000'i 4000 yapmak ne anlamadım isim mi değiştirdin? Kurcalamak derken işlemciyi falan mı değiştirdin?
Abi bilgisayarın Yönet kismindan intel graphics 3000i driverlarini güncelleden intel graphics 4000 yaptım

Bu videodaki gibi:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın Yönet kısmından intel graphics 3000'i seçtim driverlarini güncelleden manuel güncelleden intel graphics 4000 i seçtim kurcalama dediğim buydu yani abi.

Youtubedan intel graphics 3000 to 4000 yazarsan abi ne yaptigimi daha iyi anlayabilirsin

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Hocam bu işlemi ilk kez görüyorum ama başka bir ekran kartı için driver yüklemişsiniz, ekran gelmemesi olası bir sonuçtur olmuş da.

Güvenli modda başlatılabilir mi emin değilim, belki o şekilde başlatıp kendi driverınızı tekrar kurabilirsiniz, onun dışında nasıl bilgisayarı açıp driver düzeltilebilir bilmiyorum, temiz kurulum gerekebilir.
@RevDeisDou dostum bir fikrin var mı nasıl düzeltilebilir?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bunlar farklı modeller nasıl yapıyorsun sen onu :D Güvenli modda açıp sürücüsünü kaldırıp tekrar dene.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Nerden açıyoz abi güvenli modu
Windows logosu gelir gelmez Ctrl+alt+delete yapabilirsiniz ya da düğmeden birkaç kez kapat aç yapmak yeterli olur.

Bunlar farklı modeller nasıl yapıyorsun sen onu :D Güvenli modda açıp sürücüsünü kaldırıp tekrar dene.
Bu herkeste işe yaramıyor. Benim eski laptobumda kod hatası veriyordu. VBIOS sürümü ve VBT'nin ayarları ile alakalı. Sandy Bridge ile Ivy Bridge'ın 2108'den sonraki sürümlerinde VBIOS'u birleştirildi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Windows logosu gelir gelmez Ctrl+alt+delete yapabilirsiniz ya da düğmeden birkaç kez kapat aç yapmak yeterli olur.

Bu herkeste işe yaramıyor. Benim eski laptobumda kod hatası veriyordu. VBIOS sürümü ve VBT'nin ayarları ile alakalı. Sandy Bridge ile Ivy Bridge'ın 2108'den sonraki sürümlerinde VBIOS'u birleştirildi.
Özünde çok farklı mimariler değiller zaten arkadaş VBIOS falan da atamayacağına göre muhtemelen sadece bir sürücü hatasıdır.

The Semih

80+ Gold
Çocukken internet kafede oyunun simgesini flaşa atıp oyunu yükledik sanıyoduk o geldi aklıma, intel hd 3000 to 4000 :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,340
Üyeler
161,692
Son üye
Bulut0134
Top Bottom