Intel HD graphics 4000

theSENSEI

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba arkadaşlar birinin aklına geldim ve HD graphics 4000 i sildim. Laptop kullanıyorum. Gtx 710m ekran kartı var. Aygıt yöneticisinden sil dedim graphicsi bilgisayar kapandı ve ilk önce siyah ekran verdi ama şimdi açıldı. Ana ekranda uygulamalar çok büyük nasıl düzeltebilirim be HD graphicsi tekrar yükleyebilir? Lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar birinin aklına geldim ve HD graphics 4000 i sildim. Laptop kullanıyorum. Gtx 710m ekran kartı var. Aygıt yöneticisinden sil dedim graphicsi bilgisayar kapandı ve ilk önce siyah ekran verdi ama şimdi açıldı. Ana ekranda uygulamalar çok büyük nasıl düzeltebilirim be HD graphicsi tekrar yükleyebilir? Lütfen yardım edin
driver kur windows kaç 64 bit mi 32 bit mi?

Neden sildin, HD Graphics ile ne alıp veremediğin var :D

Laptop'un üreticisinin sitesindeki sürücü kısmından modelini bulup indir.

Neden sildin, HD Graphics ile ne alıp veremediğin var :D

Laptop'un üreticisinin sitesindeki sürücü kısmından modelini bulup indir.
sanırsam 710m kullanmıyordu arkadaş hd graphics i silmiş kullansın diye bu sefer 710m kullanmış ekran kötüleşmiş sanırım anladığım bu 710m driveri indirirse düzelebilir belki

Yazik 2 yil once bende yaptim aygit yoneticisinden calistir de driverini yukleyip

Geri