Neler Yeni

İntel Pentium G3240 Sistem Toplama

Le'louch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır Enes Hamevioğlu
Merhaba, evimdeki eski bilgisayarı kullanıma açmak istiyorum. Ve biraz yükseltmeye ihtiyacı olduğunu düşündüm. Sizce:

-) 4+4 1600Mhz Ram
-)İntel Pentium G3240 işlemcili bir bilgisayar için hangi ekran kartını önerirsiniz. Bilgisayarın kullanım amacı: Bazı oyunları oynamak (League of Legends, CS-GO...)

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba onun için eğer ileride yatırım yapmıyacaksanız darboğaz yaşatmssın diyorsanız gtx 1050 almalısınız eğer olarak sıfır alacağım derseniz rx 570 almanızı tavsiye ederim her ne kadar darboğaz yapsada ileriye dönük olacaktır. İkinci el olarakta dediğim gibi eğer yatırım yapmıyacam dersen gtx 1050 eğer sonradan yükseltirim dersen rx 570 lere bakabilirsin ama ciddi anlamda darboğaz olacaktır

Le'louch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır Enes Hamevioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba onun için eğer ileride yatırım yapmıyacaksanız darboğaz yaşatmssın diyorsanız gtx 1050 almalısınız eğer olarak sıfır alacağım derseniz rx 570 almanızı tavsiye ederim her ne kadar darboğaz yapsada ileriye dönük olacaktır. İkinci el olarakta dediğim gibi eğer yatırım yapmıyacam dersen gtx 1050 eğer sonradan yükseltirim dersen rx 570 lere bakabilirsin ama ciddi anlamda darboğaz olacaktır
İleride yükselteceğim kesinlikle şuan idare etmesi amacıyla alacağım. RX 570 ekran kartını bende düşündüm aslında sizce bu sistemlerde oyunlarda kaç fps verecektir?

Mr_Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Can Gençer
İleride yükselteceğim kesinlikle şuan idare etmesi amacıyla alacağım. RX 570 ekran kartını bende düşündüm aslında sizce bu sistemlerde oyunlarda kaç fps verecektir?
Darboğaz olacağı için buna kesin bilgi veremeyiz

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
RX 560 alsam darboğaz olur mu peki?
Benim tavsiyem o tür ekran kartlarına para verme rx 570 al onu alacağına sistemi yükselttiğinde ekran kartını değiştirmezsin onu kullanırsın rx 570 alabilirsin

Top Bottom