altyapın maks 45mbps verebiliyor hangi paketi alırsan al 45mbps üstü göremezsinizAlıntıyı görüntüle
Şuan 3mb indirme 85 TL ödüyoruz 3 yıllık tarifemiz bitiyor ne önerebilirsiniz
100mpbs yapılabilirmi ek sorum
Kablonet kullanıyoruz arada cekmiyor
Benim bildiğim 4.5 mb indirmenin üstüne çıkamıyoruz45mbps'lik bir altayapı çok da mantıklı değil gibi. İyice bir öğrenin VDSL altyapısı ile 100mbps'e kadar alabilirsiniz bence. İnternet sağlayıcı firmaları arayarak irdeleyebilirsiniz. Tavsiyem Netspeed yada Millenicom firmalarından birine geçmeniz.
Yükseltilemiyormu altyapıaltyapın maks 45mbps verebiliyor hangi paketi alırsan al 45mbps üstü göremezsiniz
Sağolun ögrendiğim iyi olduBu arada sizin için artık gerekli değil taahhütünüz bitiyor ama şunu belirtmeliyim:
6502 sayılı kanunun 52. Maddesine göre, "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir"
Kaynak: Resmi Gazete
bu kanunu gorup 2 yillik taahhutlu internetimin 1. yili dolunca cikmistim mahkemelik oldum ilk basta aleyhimize karar cikti sonra ust mahkemeye tasidim hala sonuc bekliyorumBu arada sizin için artık gerekli değil taahhütünüz bitiyor ama şunu belirtmeliyim:
6502 sayılı kanunun 52. Maddesine göre, "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir"
Kaynak: Resmi Gazete
Maalesef firmaların avukatları çok sıkıntılı oluyor, bir şekilde bu kanunun üstüne çıkmaya çalışıyorlar. Ama üst mahkemeden lehinize sonuç çıkacağını düşünüyorum, bu ülkedeki hukuk'a olan inancım her geçen gün azalsa da...bu kanunu gorup 2 yillik taahhutlu internetimin 1. yili dolunca cikmistim mahkemelik oldum ilk basta aleyhimize karar cikti sonra ust mahkemeye tasidim hala sonuc bekliyorum
bakalim 6 ay gecti hala ses seda yok aleyhime sonuclanirsa faizli bir sekilde alicaklarmis cayma bedelini. her ay ustune koyuyor mahkemede olmasina ragmen, boyle bir haklari olmamasi lazim benceMaalesef firmaların avukatları çok sıkıntılı oluyor, bir şekilde bu kanunun üstüne çıkmaya çalışıyorlar. Ama üst mahkemeden lehinize sonuç çıkacağını düşünüyorum, bu ülkedeki hukuk'a olan inancım her geçen gün azalsa da...
Bu durumda kesinlikle haklısınız, umarım dediğiniz gibi bir durum olmaz da lehinize sonuçlanır. Mahkemenin keyfiyetinden, davalı yada davacı durumundaki kişilere -farketmez- faiz bindirilmesi maalesef canice.bakalim 6 ay gecti hala ses seda yok aleyhime sonuclanirsa faizli bir sekilde alicaklarmis cayma bedelini. her ay ustune koyuyor mahkemede olmasina ragmen, boyle bir haklari olmamasi lazim bence