Neler Yeni

İnternet değişicez bu alt yapıya ne olur

Hanaz

80+ Gold
Screenshot_20230224-234337_Chrome.jpg

Şuan 3mb indirme 85 tl ödüyoruz 3 yıllık tarifemiz bitiyor ne önerebilirsiniz

100mpbs yapılabilirmi ek sorum

Kablonet kullanıyoruz arada cekmiyor

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
45mbps'lik bir altayapı çok da mantıklı değil gibi. İyice bir öğrenin VDSL altyapısı ile 100mbps'e kadar alabilirsiniz bence. İnternet sağlayıcı firmaları arayarak irdeleyebilirsiniz. Tavsiyem Netspeed yada Millenicom firmalarından birine geçmeniz.

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
45mbps'lik bir altayapı çok da mantıklı değil gibi. İyice bir öğrenin VDSL altyapısı ile 100mbps'e kadar alabilirsiniz bence. İnternet sağlayıcı firmaları arayarak irdeleyebilirsiniz. Tavsiyem Netspeed yada Millenicom firmalarından birine geçmeniz.
Benim bildiğim 4.5 mb indirmenin üstüne çıkamıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

altyapın maks 45mbps verebiliyor hangi paketi alırsan al 45mbps üstü göremezsiniz
Yükseltilemiyormu altyapı

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu arada sizin için artık gerekli değil taahhütünüz bitiyor ama şunu belirtmeliyim:

6502 sayılı kanunun 52. Maddesine göre, "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir"

Kaynak: Resmi Gazete

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada sizin için artık gerekli değil taahhütünüz bitiyor ama şunu belirtmeliyim:

6502 sayılı kanunun 52. Maddesine göre, "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir"

Sağolun ögrendiğim iyi oldu

jımalya

80+ Bronze

bu kanunu gorup 2 yillik taahhutlu internetimin 1. yili dolunca cikmistim mahkemelik oldum ilk basta aleyhimize karar cikti sonra ust mahkemeye tasidim hala sonuc bekliyorum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
bu kanunu gorup 2 yillik taahhutlu internetimin 1. yili dolunca cikmistim mahkemelik oldum ilk basta aleyhimize karar cikti sonra ust mahkemeye tasidim hala sonuc bekliyorum
Maalesef firmaların avukatları çok sıkıntılı oluyor, bir şekilde bu kanunun üstüne çıkmaya çalışıyorlar. Ama üst mahkemeden lehinize sonuç çıkacağını düşünüyorum, bu ülkedeki hukuk'a olan inancım her geçen gün azalsa da...

jımalya

80+ Bronze
Maalesef firmaların avukatları çok sıkıntılı oluyor, bir şekilde bu kanunun üstüne çıkmaya çalışıyorlar. Ama üst mahkemeden lehinize sonuç çıkacağını düşünüyorum, bu ülkedeki hukuk'a olan inancım her geçen gün azalsa da...
bakalim 6 ay gecti hala ses seda yok aleyhime sonuclanirsa faizli bir sekilde alicaklarmis cayma bedelini. her ay ustune koyuyor mahkemede olmasina ragmen, boyle bir haklari olmamasi lazim bence

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Zira kanun hâlâ yürürlükte, buna kaynak olarak da Ticaret Bakanlığı'nın 2021 yılında yayımladığı "6502 sayılı kanununun ikincil mevzuatı"nı gösterebiliriz.

bakalim 6 ay gecti hala ses seda yok aleyhime sonuclanirsa faizli bir sekilde alicaklarmis cayma bedelini. her ay ustune koyuyor mahkemede olmasina ragmen, boyle bir haklari olmamasi lazim bence
Bu durumda kesinlikle haklısınız, umarım dediğiniz gibi bir durum olmaz da lehinize sonuçlanır. Mahkemenin keyfiyetinden, davalı yada davacı durumundaki kişilere -farketmez- faiz bindirilmesi maalesef canice.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,060
Üyeler
161,647
Son üye
enesin50tonu
Top Bottom