Neler Yeni

İnternet hakkında sorular

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Arkadaşlar ben de Superonline 100 Mbps kullanıyorum ama evde ben oyun oynarken 2 kişi telefona baksın hemen ping çıkıyor ya da indirme yapıyorsam indirme hızı aşırı düşüyor.Siz de yaşıyor musunuz böyle sorunlar?Ve bu modemlerin çekme kapasitesi nereye kadar?

Herhangi bir interneti kullananlar için de: Modem neye göre,ne zaman değiştirilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

# #
___

Ya bir sürü konuda konuşuyorsunuz su int illetini,ben konu açıyorum herkes hamam böceği gibi kaçıyor kayboluyor bir anda

@Gri Caner

Son düzenleme:

PffPanda

80+ Bronze
Arkadaşlar ben de Superonline 100 Mbps kullanıyorum ama evde ben oyun oynarken 2 kişi telefona baksın hemen ping çıkıyor ya da indirme yapıyorsam indirme hızı aşırı düşüyor.Siz de yaşıyor musunuz böyle sorunlar?Ve bu modemlerin çekme kapasitesi nereye kadar?

Herhangi bir interneti kullananlar için de: Modem neye göre,ne zaman değiştirilir?

# #
___

Ya bir sürü konuda konuşuyorsunuz su int illetini,ben konu açıyorum herkes hamam böceği gibi kaçıyor kayboluyor bir anda

@Gri Caner
Hat değerlerinizi ve hız testi sonuçlarınızı atar mısınız

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hat değerlerinizi ve hız testi sonuçlarınızı atar mısınız
Hat değerleri ne?

Ve hız testini odamdan mi yapayım yoksa modeme en yakın yerden mi

Ekran görüntüsü 2023-01-21 114711.png

Ekran görüntüsü 2023-01-21 114931.png

Download değeri yüksek olan modeme yakın yerden yaptığım test

Son düzenleme:

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
HOCA CEVAP VER HOCA
Modemin kalitesiz olmasından ötürü yaşanıyor gibi. Asla tam hızı alamıyorsunuz, kablo ile bağlansanız böyle bir sorun olmaz ancak kablosuzda olması normal.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Modemin kalitesiz olmasından ötürü yaşanıyor gibi. Asla tam hızı alamıyorsunuz, kablo ile bağlansanız böyle bir sorun olmaz ancak kablosuzda olması normal.
Modem değiştirsem sorun düzelir yani değil mi?
Kablo ile bağlama şansım yok malesef.Hem odam uzakta hem de laptop kullanıyorum.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Modem değiştirsem sorun düzelir yani değil mi?
Kablo ile bağlama şansım yok malesef.Hem odam uzakta hem de laptop kullanıyorum.
En azından kablo ile bağlayıp hızını test et. 100mbps çıkarsa modemin kalitesi yüzünden olduğu kesinleşir.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
En azından kablo ile bağlayıp hızını test et. 100mbps çıkarsa modemin kalitesi yüzünden olduğu kesinleşir.
Tamamdır hocam.Denedikten sonra tekrar yükseltirim konuyu.

Evet hocam test ettim 95 mbpsyi gördüm.Simdi ne yapayım?Modem konusu mu acayim?Yoksa ne olur ne olmaz servisi arayayım mi?

Son düzenleme:

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Tamamdır hocam.Denedikten sonra tekrar yükseltirim konuyu.

Evet hocam test ettim 95 mbpsyi gördüm.Simdi ne yapayım?Modem konusu mu acayim?Yoksa ne olur ne olmaz servisi arayayım mi?
Servisi aramanın bir faydası olmaz, modem kaç yıllık? modeli ne.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Kaliteli bir modem değil, https://www.hepsiburada.com/keeneti...e_4Z3eISyO07RIXFyxhoCu5QQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Tavsiye ettiğim modem budur, almadan önce araştırıp bakın. Forumda en çok tavsiye edilen ve incelemeleride bulunan bir modemdir.
Teşekkür ederim hocam.

Kaliteli bir modem değil, https://www.hepsiburada.com/keeneti...e_4Z3eISyO07RIXFyxhoCu5QQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Tavsiye ettiğim modem budur, almadan önce araştırıp bakın. Forumda en çok tavsiye edilen ve incelemeleride bulunan bir modemdir.
Fiber için girişi var değil mi?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Teşekkür ederim hocam.

Fiber için girişi var değil mi?
Şuanki internetinizde ont cihazı var mı? O cihazdan çıkıp modeme gelmiyor mu kablo?

Top Bottom