Neler Yeni

İnternet Hızım 25 İndirme/3 Yüklemeden 6 İndirme/1 Yüklemeye Düştü

Gorkemslx

80+
Modem ayarı yapmıştık bir arkadaş ile ama çok fazla pingim çıkmaya başladı 5g interneti kullanamıyorum ağ listesinde gözüküyor ama bu ağa bağlanılamıyor diyor eskiden kusursuz bağlanıyordu hiçbir yerde pingim çıkmıyordu neden böyle oldu? Modem resetleyince ayarlar eski haline dönmedi.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Modem ayarı yapmıştık bir arkadaş ile ama çok fazla pingim çıkmaya başladı 5g interneti kullanamıyorum ağ listesinde gözüküyor ama bu ağa bağlanılamıyor diyor eskiden kusursuz bağlanıyordu hiçbir yerde pingim çıkmıyordu neden böyle oldu? Modem resetleyince ayarlar eski haline dönmedi.
Modemi resetleyince ayarların hepsi gitmiş olması lazım. :unsure: İSS iniz ile görüştünüz mü?

Gorkemslx

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gorkemslx

80+

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yaşınız kaç? Bence bir sorun olmayacaktır. İSS inizle görüşüp suçu ona atabilirsiniz.

Gorkemslx

80+
Yaşınız kaç? Bence bir sorun olmayacaktır. İSS inizle görüşüp suçu ona atabilirsiniz.
15
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrar resetlemeyi denerim yarın olmazsa ararız artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Modemi resetleyince şifresi ilk şifresine döndü demek.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dediğim gibi yapabilirsiniz. Tam olarak ayarları nereden yaptınız modem ara yüzünden mi? Öyle ise resetleyince düzelmesi lazım. Resetlemekten kasıtım aç kapa yapmak değil fabrika ayarlarına dönmek biliyorsunuz değil mi?

Gorkemslx

80+
Dediğim gibi yapabilirsiniz. Tam olarak ayarları nereden yaptınız modem ara yüzünden mi? Öyle ise resetleyince düzelmesi lazım. Resetlemekten kasıtım aç kapa yapmak değil fabrika ayarlarına dönmek biliyorsunuz değil mi?
evet alttaki reset tuşundan

Gorkemslx

80+
Top Bottom