Neler Yeni

Yardım İnternet hızım fena düştü

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Az önce türk telekomdan aradılar. İşte 50 megabit internetiniz var 100 yapalım mı dediler 400 küsürmüş 215 lira indirim sağlayacaklarmış sanırım iki aylık 10 lira indirim sağlayacaklarmış eğer beğenmezsek 1 ay sonra 50 mbpsye dönebilecekmişiz. Bizde yaptık 230 liraymış 2 aylığına 220 yapacaklarmış bizde kabul ettik baba adı doğum yılı istedi fln verdik. Sizce dolandırıcı falan olabilirmi? Saçma soru ama şüphelendim. Kadının sesi başta derinden falan geliyordu

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Az önce türk telekomdan aradılar. İşte 50 megabit internetiniz var 100 yapalım mı dediler 400 küsürmüş 215 lira indirim sağlayacaklarmış sanırım iki aylık 10 lira indirim sağlayacaklarmış eğer beğenmezsek 1 ay sonra 50 mbpsye dönebilecekmişiz. Bizde yaptık 230 liraymış 2 aylığına 220 yapacaklarmış bizde kabul ettik baba adı doğum yılı istedi fln verdik. Sizce dolandırıcı falan olabilirmi? Saçma soru ama şüphelendim. Kadının sesi başta derinden falan geliyordu
Mobil uygulamadan giriş yapıp paketlerden kontrol edebilirsin.

ErhanTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erhan Turgut
hocam öncelikle seni arayan numarayı google üzerinden search ederek küçük de olsa biraz bilgi edinebilirsin. Türk Telekom zaten böyle paravan firmalar aracılığı ile tarife satan bir firma ve bu durumda sizi arayan kişi de bu paravan call center'lardan birisi olabilir.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öncelikle seni arayan numarayı google üzerinden search ederek küçük de olsa biraz bilgi edinebilirsin. Türk Telekom zaten böyle paravan firmalar aracılığı ile tarife satan bir firma ve bu durumda sizi arayan kişi de bu paravan call center'lardan birisi olabilir.
Ama yani internet hızımı fln paketimi vs vs biliyor dolandırıcı ihtimali varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paket değişmiş 100 mbps limitsiz olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

En fazla bilinen numara olan 444 0 375 numaralı hat Türk Telekom firmasının müşteri hizmetlerinin numarasıdır. Böyle diyor

Son düzenleme:

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Ek Not: Speedteste göre hızda bir değişiklik olmadı. Hatta düşüş oldu

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,936
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
444 0 375 üzerinden arar Telekom, onun harici sahte.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
444 0 375 üzerinden arar Telekom, onun harici sahte.
Tamam hocam teşekkürler. Arayan numara da oymuş. İnternet şuanlık sıkıntılı. Umarım akşama doğru düzelir. 35mbps hızına geriledi şuan.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,936
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tamam hocam teşekkürler. Arayan numara da oymuş. İnternet şuanlık sıkıntılı. Umarım akşama doğru düzelir. 35mbps hızına geriledi şuan.
VDSL ise hattın yüksek hızları desteklemezse sıkıntı yaşarsın, ama fiberde öyle bir şey olmaz.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
VDSL ise hattın yüksek hızları desteklemezse sıkıntı yaşarsın, ama fiberde öyle bir şey olmaz.
Fiber kullanıyorum hocam. Bundan önceki 50mbps paketinde 52 alıyordum speedtestte. Şimdi neden böyle oldu anlamadım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,936
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fiber kullanıyorum hocam. Bundan önceki 50mbps paketinde 52 alıyordum speedtestte. Şimdi neden böyle oldu anlamadım.
Profilleri güncellerler, bi modemi kapatıp aç en iyisi.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Top Bottom