mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 570
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Upload'dan dolayı100mb'den geçtim pek fark hissedemedim daha
Upload'dan dolayı100mb'den geçtim pek fark hissedemedim daha
Bunu düzelttirmenin yolu filan yokmuIyy bu ne iç tesisat baya leş allah sabır versin![]()
Var TT ara sor kablolar falan kırılmıştır belki gelir bakarlar olmadı elektrikçi falan yapar ara mutlakaBunu düzelttirmenin yolu filan yokmu
superonlineKaça kaç hız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
QoS ayarı yapınca daha kötü oluyorsa modemin leşliğinden kaynaklı maalesef
Modem arayüzünde tanılama tarzı bir şey yazması lazım hat değerlerinde gözükür mesela benim 16 mbps hat değerim iyi 25'e kadar çıkıyor
Superonline?
Kaça kaç hız alıyorsun? iç tesisat'a bağlı fiberse zaten 10'u geçmiyo kolay kolay
Aslında uploadın çok iyi unload download niye öyleyse ben QoS ile A aldım normalde F alırdımBende fiber var ama C alıyorum bu testten, A almak iyi baya.
Alıntıyı görüntüle
Bende baya Ping var mobil internet bağlıyorum online oyun girersem ya da direkt oynamıyorumAslında uploadın çok iyi unload download niye öyleyse ben QoS ile A aldım normalde F alırdımen azından artık oyunlarda ping girmiyo sabit oynuyorum
Sibanet nedir yavAlıntıyı görüntüle
SİBANET PİŞMANLIKTIR
QoS aktif mi?
QoS aktif mi?
Benimkinde qos ayarı var onun etkisi olabilir. Bir de pc de menzil genişletici ile bağlı internet direkt modeme bağlı değil.Bende fiber var ama C alıyorum bu testten, A almak iyi baya.
Alıntıyı görüntüle