Neler Yeni

İnternet kablosu marka fark ediyor mu

Cinerus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkan SARICA
yeni sistem kurdum interneti olabildiğince iyi almak istiyorum modeme bağlı eskiden kalan bir kablom var şuan yeni kablo alayım mı bu kablo iş görür mü yeni iyi marka bir kablo alsam daha iyi internet alır mıyım yoksa kablolar standart mı

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
yeni sistem kurdum interneti olabildiğince iyi almak istiyorum modeme bağlı eskiden kalan bir kablom var şuan yeni kablo alayım mı bu kablo iş görür mü yeni iyi marka bir kablo alsam daha iyi internet alır mıyım yoksa kablolar standart mı
Hocam yanlış anlamayın fakat modeme bağlı derken mahallede ki port tan modeme gelen kablodan mi bahsediyorsunuz yoksa modemden bilgisayarınıza gelen kablodan mı bahsediyorsun eğer modem den bilgisayarınıza gelen kablo dan bahsediyorsan eğer kablonuz cat 6 ise ve dışarıdan bakıldığında zarar görmüş gibi durmuyorsa değiştirmenize gerek yok fakat kablonuz cat 5 ve zarar görmüşe benziyorsa yeni bir kablo alabilirsiniz.
Bütçeniz uygunsa
Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, Siyah, 10 Metre https://www.amazon.com.tr/dp/B082TFD8KR/ref=cm_sw_r_apan_i_XW7FCZV5RF5YCM0HY7TP
Uygun değilse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,131
Üyeler
162,624
Son üye
Amirragger
Top Bottom