Bende sorun yok. Turkcell kullanıyorum. İkiniz de TT misiniz? Bazen firmalara göre sorun olabiliyordostum bazen internete sınırlama getirilebiliyor birkaç gün içinde düzelir diye düşünüyorum benımde normalde 50mbs civarı almam lazım 19 alıyorum
Evet hocam bende TT kullanıyorumBende sorun yok. Turkcell kullanıyorum. İkiniz de TT misiniz? Bazen firmalara göre sorun olabiliyor
Hocam yorum yüklenmediO bişey mi ben köy de 2g altyapısını kullanıyorum 4.5g nin 0 dişi 2 g nin 4 dişinden kat kat daha fazla
Harbiden cevap filan yazarken baya bekletiyor insanı can sıkıntısı başka bişey de yapamıyorsun az önce oyundaki fotolarınızı atın diye bir şey vardı adamların 4k fotosunu 3 4 dk da indircek neredeyse geri forumlara döndümEvet hocam bende TT kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yorum yüklenmedi
Senin bölgende olan bir şeyi veya sende olan bir sıkıntıyı nerden bilelim bende sorun yokArladaslar bugun csgo girdim herkes interneti sikayet ediyordu tum Turkiyede durum boyle sanirim internet neden yavas acaba
bu arkadaş neden bu kadar gergin ?Senin bölgende olan bir şeyi veya sende olan bir sıkıntıyı nerden bilelim bende sorun yok
Bilmembu arkadaş neden bu kadar gergin ?
hocam bu kadar gerginlik iyi degil hasta olursunuz mazallah.Bilmem
Forumda üstüme gelen çok yahocam bu kadar gerginlik iyi degil hasta olursunuz mazallah.