Neler Yeni

İnternet Olarak Ne Tercih Etmeliyim

uydu3

80+ Silver
Arkadaslar suan turk telekom kullanıyorum ve 8mbps pakete 88tl ödüyoruz :D 5.ay allahin izniyle taahhut bitiyor ne önerirsiniz bana zamanında millenicom kullandim 2.3 sene önce ve cok kötüydü turknet kullanan arkadaşlarim var aynı ilcede oturuyoruz memnunlar tercihim hangi yönde olmali

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Türknet Önerimdir

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Millenicom şu an iyi hocam.
Hem de tt'den geçişte sorun yaşayan görmedim şimdilik.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Türknet öneririm diğerleinde sıkıntı yaşadıysanız eğer altyapı sorunu varsa Superbox.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benimde millenicom kullanıp mutlu olan arkadaşlarım var :D

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Millenicom günümüz hizmetleri iyi olduğu söyleniyor.

uydu3

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet öneririm diğerleinde sıkıntı yaşadıysanız eğer altyapı sorunu varsa Superbox.
Hocam 35mbps verebilcegini söylüyor turknet ve millenicomdaki altyapı sorgulamada
Millenicom şu an iyi hocam.
Hem de tt'den geçişte sorun yaşayan görmedim şimdilik.
Hocam bizimde bağlanma vs sorunlu değildi aslında ama internet kesintisi cok oluyordu ayrıca kullanan arkadaşım olmadığı için yine ayni şeyleri yaşarım diye korkuyorum ama taahhüt yoksa deneyebilirim aslında

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaslar suan turk telekom kullanıyorum ve 8mbps pakete 88tl ödüyoruz :D 5.ay allahin izniyle taahhut bitiyor ne önerirsiniz bana zamanında millenicom kullandim 2.3 sene önce ve cok kötüydü turknet kullanan arkadaşlarim var aynı ilcede oturuyoruz memnunlar tercihim hangi yönde olmali
Kablonet altyapını sorgula bi.

uydu3

80+ Silver

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam 35mbps verebilcegini söylüyor turknet ve millenicomdaki altyapı sorgulamada

Hocam bizimde bağlanma vs sorunlu değildi aslında ama internet kesintisi cok oluyordu ayrıca kullanan arkadaşım olmadığı için yine ayni şeyleri yaşarım diye korkuyorum ama taahhüt yoksa deneyebilirim aslında
Taahhüt yok hocam.
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Şu aralar gerçekten çok öneriliyor ve ben TT kullanıyordum sizin gibi kullanırken sorunum yoktu şimdi fiyattan dolayı geçtim yine sorunsuz devam ediyorum kesinti kopma falan yaşamadım

uydu3

80+ Silver
Taahhüt yok hocam.
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Şu aralar gerçekten çok öneriliyor ve ben TT kullanıyordum sizin gibi kullanırken sorunum yoktu şimdi fiyattan dolayı geçtim yine sorunsuz devam ediyorum kesinti kopma falan yaşamadım
Tamam teşekkür ederim

Top Bottom