heraishere
80+ Bronze
Düşünün ki bir sabah uyanıyorsunuz hiçbir şey internete bağlanamıyor. Ne yapardınız , bir gününüz nasıl geçerdi sizce?
gidip cdli oyun alıp oynarımDüşünün ki bir sabah uyanıyorsunuz hiçbir şey internete bağlanamıyor. Ne yapardınız , bir gününüz nasıl geçerdi sizce?
CD'de oyun satan var mı ki hâlâ? En son onları 5 bilemedin 6 yaşımda görmüştüm.gidip cdli oyun alıp oynarım
3 sene önce çocukluğumun oyuncu abiside kapattı dükkanını ama gezsen biraz bilgisayarcı dükkanlarını garanti bulursunCD'de oyun satan var mı ki hâlâ? En son onları 5 bilemedin 6 yaşımda görmüştüm.
Elimdeki oyunları oynarım.Düşünün ki bir sabah uyanıyorsunuz hiçbir şey internete bağlanamıyor. Ne yapardınız , bir gününüz nasıl geçerdi sizce?
Dışarı çıkardım, zaten genelde aynı aktiviteler. Dışarı çıkar, takılırım.Düşünün ki bir sabah uyanıyorsunuz hiçbir şey internete bağlanamıyor. Ne yapardınız , bir gününüz nasıl geçerdi sizce?
Köye gider inek beslerim (opsiyonel)Düşünün ki bir sabah uyanıyorsunuz hiçbir şey internete bağlanamıyor. Ne yapardınız , bir gününüz nasıl geçerdi sizce?