İnternet Önerisi Yapar mısınız?

kdrbirol

80+
Reaksiyon skoru
23
Yayın yapmak için internet sağlayıcımı değiştireceğim. Şuan 10mps sabit hız 12 download 1.2 upload alıyorum ve haliyle yayınlarda sürekli donmalar oluyor. Şuanki paketime 94 civarı bir fiyat ödemekteyim. Bu fiyat bandında upload değeri yüksek kaliteli yayın açabileceğim internet önerisi yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler :)

Biz Superonline kullanıyoruz kotasız 25 download 7 upload şeklinde yayını 1366x768 60 fps sıkıntısız veriyorum 100 tl falan

Ben şuan türkcell Süper online ın 85 TL lik 100mgbit lik tarifesini kullanıyorum gayet iyi.

altına yapına bağlı

Türknet'e geçebilirsiniz. 85 TL + 10 TL'ye 50 Mbps download 5 Mbps Upload veriyorlar diye biliyorum.
Ben Netspeed kullanıyorum 2200 bitrate ile 720p30fps yayın açılabiliyor.
Bir de Vodafonenet var. Evde 50 paketi yine yanlış hatırlamıyorsam 50 Mbps download 5 Mbps upload 92 TL diye biliyorum.

Yayın yapmak için internet sağlayıcımı değiştireceğim. Şuan 10mps sabit hız 12 download 1.2 upload alıyorum ve haliyle yayınlarda sürekli donmalar oluyor. Şuanki paketime 94 civarı bir fiyat ödemekteyim. Bu fiyat bandında upload değeri yüksek kaliteli yayın açabileceğim internet önerisi yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler :)
Türk telekom gpon internet. 50mbit e kadar alıyorum 8 upload lolde sabit 16ms valorant 17-18ms cs 50-60 ms. Artmıyor hiçbir zaman çok iyi internet bir de ethernetle bağlarsan tadından yenmez. O zaman 11 ms oluyor

Biz Superonline kullanıyoruz kotasız 25 download 7 upload şeklinde yayını 1366x768 60 fps sıkıntısız veriyorum 100 TL falan
Link verebilir misiniz hocam paketin eğer var ise?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şuan türkcell Süper online ın 85 TL lik 100mgbit lik tarifesini kullanıyorum gayet iyi.
Hocam linki var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk telekom gpon internet. 50mbit e kadar alıyorum 8 upload lolde sabit 16ms valorant 17-18ms cs 50-60 ms. Artmıyor hiçbir zaman çok iyi internet bir de ethernetle bağlarsan tadından yenmez. O zaman 11 ms oluyor
Teşwekkür ederim hocam araştıracağım.

Geri