Merhaba Millenicom'dan test yaptım alt yapım maks. 100 mbps veriyor ve benimde 100TL'm var. Bana 100TL'ye en iyi paketi atar mısınız? Ayrıca kablonet alt yapın var mı diye soruyorlar nasıl öğrenebilirim?
primetime neKablonet var bende öneririm. Tek eksisi Prime Time dedikleri zamanda hız azalıyor.
Kablonet'i öneririm.Türksat Kablo ® Fiber Ä°nternet Altyapı Sorgulama | Türksat Kablonet Web Sitesi
Binamda Türksat Kablonet, Uydunet ve Kablo TV altyapısı var mı ? Sadece adres bilginizle Türksat Kablo fiber internet altyapı sorgulaması yapmak için tıklayınız.www.fiberkablonet.com
Saat 19.00-24.00 arası hızın 25'e düşerprimetime ne
20-23 herkesin işten çıktığı ve evde olduğu zamanlar.
Kablonet'i öneririm.Türksat Kablo ® Fiber Ä°nternet Altyapı Sorgulama | Türksat Kablonet Web Sitesi
Binamda Türksat Kablonet, Uydunet ve Kablo TV altyapısı var mı ? Sadece adres bilginizle Türksat Kablo fiber internet altyapı sorgulaması yapmak için tıklayınız.www.fiberkablonet.com
Kablonet var bende öneririm. Tek eksisi Prime Time dedikleri zamanda hız azalıyor.
Baktım bulunduğum şehir yok. Büyük ihtimalle bizim şehirde Kablonetin alt yapısı yok. Peki başka ne önerirsiniz? Millenicom, türknet falan geçmelimiyim?Kablonetin kendi sitesinden bakabiliyosun varsa onu çok kişi öneriyor ben Türknet kullanıyorum altyapı idare eder sundukları hızı alabiliyorum tavsiye ederim yani 35lik paketten 34,5.5 hız alıyorum kod istersen verebilirim 1 ay ücretsiz kullanman için.
Türknet çoğu kişi öneriyor ona bakabilirsin.Baktım bulunduğum şehir yok. Büyük ihtimalle bizim şehirde Kablonetin alt yapısı yok. Peki başka ne önerirsiniz? Millenicom, türknet falan geçmelimiyim?
Ben türknet kullanıyorum gayet memnunum altyapım vdsl2 max 80 destekliyor ben 35lik paketi kullanıyorum 34e 5.5 hız alıyorum düşüş yaşamıyorum pingim 4 5 civarı kesinti yok sanada aynısını verirlermi bilmem ama altyapı iyi olduğu yerlerde hizmetleri iyi kullanan arkadaşlarım var onlarda sıkıntısız.Baktım bulunduğum şehir yok. Büyük ihtimalle bizim şehirde Kablonetin alt yapısı yok. Peki başka ne önerirsiniz? Millenicom, türknet falan geçmelimiyim?
Yaşanılan bağlantı sorunları genel olarak bölgeyle alakalı. Şu kopmaz, sana sorun yaratmaz diyebileceğim bir servis sağlayıcı yok maalesef.Baktım bulunduğum şehir yok. Büyük ihtimalle bizim şehirde Kablonetin alt yapısı yok. Peki başka ne önerirsiniz? Millenicom, türknet falan geçmelimiyim?