Neler Yeni

İnternet sağlayıcı önerisi ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Yurtiçi pingin normalde 3-5ms daha Fazla olur İstanbul lokasyon için cunku trafik edirne ve pop edirnede. Ama bursa lokasyona bağlantılarda bu oran artabilir. Yurtdışı şirketlerin kendi sunucularına coğuna direkt bağlantısı mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef'ki yurtiçi pingin fazla olması pop,trafik kaynaklı. Resmi sunucularda sorun yaşamasın ama. Normalden daha düşük alırsın.
Ben bu konulara yabancıyım şimdi internet merkezi Edirne olduğu için yurt dışı sunucularda daha az ping almamız gerekmez mi ?

etnetalw

80+ Bronze
Ben bu konulara yabancıyım şimdi internet merkezi Edirne olduğu için yurt dışı sunucularda daha az ping almamız gerekmez mi ?
Yurtdışı zaten diğer operatörlere göre düşük ping alırsınız. Fakat yurtiçi sunucularda yüksek ping alırsın normalden ortalama 3-5ms arası yani İstanbul server ms farkı için ama bu bursa,ankara lokasyon olunca bu fark artıcaktır.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Altyapı 80 Mbps hız destekliyor şuan Millenicom kullanıyorum paketim 35 Mbps malum zam yaptı 239₺ oldu o yüzden yeni bir firma arıyorum önerilere açığım

Aklımda GıbırNet ile NetSpeed var fakat GıbırNet müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar kararsız kaldım NetSpeed hakkında bilgim yok
comnet öneririm

iyi günler.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
👍 Övmek değil sürekli yeni konu açılıyor ve öneriyorum. Yeni konular sayesinde. Zaten youtube kanalım,forum konularımda tarafsız ve millenicom,türktelekom aboneliklerimi görebilirsin. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9292041617
Güncel millenicom speedtestim. 2.4ghz fiber 100mbps zte router. :)
Hocam merhaba ben FixNet firmasına 01.06.2023 tarihinde geçiş yaptım fakat bugün itibari ile 1 ayı geçti bile ama hala tarafıma fatura kesilmedi kendilerini arayıp sormakta istemiyorum acaba sistemsel bir hata mı oldu? 😂

etnetalw

80+ Bronze
Hocam merhaba ben FixNet firmasına 01.06.2023 tarihinde geçiş yaptım fakat bugün itibari ile 1 ayı geçti bile ama hala tarafıma fatura kesilmedi kendilerini arayıp sormakta istemiyorum acaba sistemsel bir hata mı oldu? 😂
Kullan öde olması lazım yani ay sonu aslında fatura gelmesi lazım oyle hatırlıyorum yani. Bir firmaya danışın derim. :D

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Kullan öde olması lazım yani ay sonu aslında fatura gelmesi lazım oyle hatırlıyorum yani. Bir firmaya danışın derim. :D
Sistemsel bir hata olduğunu söylerlerse çok üzülürüm aradığıma ama eninde sonunda o parayı benden alırlar da bir arayım bakalım 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel

wicheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Yağız
Binan yeni ise veya altyapı ile sorunun yok ise Superonline Türkiye'nin en iyisi diğerlerine bulaşmanı tavsiye etmem hele Turknet büyük pişmanlık seni abone yapar sırra kadem basar yok olurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Fixnet'in 300 liralık aktivasyon ücreti nedir Allah aşkına?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Altyapı 80 Mbps hız destekliyor şuan Millenicom kullanıyorum paketim 35 Mbps malum zam yaptı 239₺ oldu o yüzden yeni bir firma arıyorum önerilere açığım

Aklımda GıbırNet ile NetSpeed var fakat GıbırNet müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar kararsız kaldım NetSpeed hakkında bilgim yok
239 mu oldu neeey

Top Bottom