Neler Yeni

İnternet Sağlayıcımı Değiştiricem

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Arkadaşlar Malatya'da Yaşıyorum Türk Telekom Kullanıyorum Ama Hiç Memnun Değilim Netspeed Millenicom Gıbırnet VS Düşünüyorum Başka Fikriniz Varmı Ve bu Geçiş İşlemi Nasıl Oluyor Tahhüt Bitmeden Öncemi Sonra mı Yapmalıyım Kaç Gün Kala Aramalıyım Varolan Türk Telekom Aboneliğimi İptal Etmelimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Arkadaşlar Malatya'da Yaşıyorum Türk Telekom Kullanıyorum Ama Hiç Memnun Değilim Netspeed Millenicom Gıbırnet VS Düşünüyorum Başka Fikriniz Varmı Ve bu Geçiş İşlemi Nasıl Oluyor Tahhüt Bitmeden Öncemi Sonra mı Yapmalıyım Kaç Gün Kala Aramalıyım Varolan Türk Telekom Aboneliğimi İptal Etmelimiyim
Hocam ben netspeed kullanıcısıyım eğer sormak istediğiniz bir soru olursa özelden sorabilirsiniz

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Tam olarak neyinden memnun değilsin hız sorunları vb altyapından kaynaklısa başka sağlayıcıya geçtiğinde türk telekom altyapısı üzerinden vericekler bir şey değişmez yani.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Millenicom önermem asla, aylardır kullanıyorum,birçok sebebi var. Hız konusunda normalden bile iyi veriyor fakat diğer konularda çok sorun yaptı.
Hangi altyapın daha iyiyse [Türk telekom iyiyse Gıbırnet gibi firmaları deneyebilirsin.]

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Şahsen milleni kullanıyorum. İlk gün bi ping sorunu vardı wp den yazdım hemen hallettiler

ahmetbirs

80+ Bronze
comnete bakmanı tavsiye ederim, ben sorunsuz kullanıyorum hatta forumdan kodum ile 2 arkadaş daha kullanmaya başlamış olumsuz bir durum yaşamadık, bakmanı öneririm sorun olursa cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak neyinden memnun değilsin hız sorunları vb altyapından kaynaklısa başka sağlayıcıya geçtiğinde türk telekom altyapısı üzerinden vericekler bir şey değişmez yani.
ping ama şöyle 2 yıllık taahhüt vardı ilk yıl sorun yoktu ama şuan leş gibi instagramda storyler fln da yüklenmiyor altyapıdan kaynaklı olsa bu 2 sorunda hep olurdu ve hız düşük 24 mbps ye 160 tl diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,340
Üyeler
161,692
Son üye
Bulut0134
Top Bottom