Forumda kimsenin önerdiğini görmedim güvenilir mi? acaba?Yalın İnternet Paketleri Ve Kampanyaları - NetGalaksi
Sabit telefon kullanmadan ev interneti kullanmak istiyorsanız ‘’Yalın İnternet Tarifeleri’’ni tercih edebilirsiniz. Tarife hızı, kota ve buna bağlı olaraknetgalaksi.com.tr
Altyapımda şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım acaba comnete geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım?Netspeed kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım teknik destek ilgili ttden geçtim başarılır daha ucuzu var mı bilmiyorum 159₺ 100mgbt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmek istersen kupon var 12 ay boyunca 10₺ indirim
Modem kira ücreti veriyormusunuz?Netspeed kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım teknik destek ilgili ttden geçtim başarılır daha ucuzu var mı bilmiyorum 159₺ 100mgbt
Geçmek istersen kupon var 12 ay boyunca 10₺ indirim
Kullanmadığım için bilmiyorum yanlış bilgi vermek istememAltyapımda şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım acaba comnete geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım?
Modem kira ücreti veriyormusunuz?
Evde modemin varsa gerek yok eve gelmeden kurulum yapıyorlar onlineAltyapımda şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım acaba comnete geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım?
Modem kira ücreti veriyormusunuz?
Evde şuan türknetin modemi var nasıl olur acaba?Kullanmadığım için bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem
Evde modemin varsa gerek yok eve gelmeden kurulum yapıyorlar online
Ekstra modem almanıza gerek yok kankaEvde şuan türknetin modemi var nasıl olur acaba?
Olur modem almanıza gerek yok.Evde şuan türknetin modemi var nasıl olur acaba?