Binada superonline fiber altyapısı mevcut. Superonline'ın kendi fiyatları çok yüksek. Millenicom gibi superonline altyapısını kullanan firmalar var mı? Lütfen Türknet falan önermeyin, çünkü fiber kullanmak istiyorum.
TürkNet de fiber kullanıyor diye biliyorum.Binada superonline fiber altyapısı mevcut. Superonline'ın kendi fiyatları çok yüksek. Millenicom gibi superonline altyapısını kullanan firmalar var mı? Lütfen Türknet falan önermeyin, çünkü fiber kullanmak istiyorum.
Superonline fiyatları gayet uygun bence şuan. 500Mbps yi 200TL den ucuza veren başka firma bilmiyorum benBinada superonline fiber altyapısı mevcut. Superonline'ın kendi fiyatları çok yüksek. Millenicom gibi superonline altyapısını kullanan firmalar var mı? Lütfen Türknet falan önermeyin, çünkü fiber kullanmak istiyorum.
Evet fakat Türknet Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Bulunduğum binada sadece superonline altyapısı var.TürkNet de fiber kullanıyor diye biliyorum.
Tamam.Evet fakat Türknet Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Bulunduğum binada sadece superonline altyapısı var.