raFixed
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 350
- İsim
- Buğra Boyacı
Arkadaşlar malumunuz yaz geliyor ve bende bir youtuber ruhu var fakat olanaklarım aşırı kısıtlı olduğu için mevcut teknoloji kanallarıyla yarışamam. Örneğin bir ürün alır denerim deneyimlerimi aktarırım ve bunun parasını çıkaramazsam bu olay bana koyar açıkçası. İnceleme yapmayı, yeni teknolojik ürünler denemeyi, araştırmayı seviyorum. En azından ihtiyaçlarım doğrultusunda aldığım ürünler olsun, kardeşimin aldığı ürünler olsun bunları tanıtabileceğim ve insanlara sunabileceğim, onlara bir fikir verebileceğim yazılar yazmak istiyorum. 19 yaşında bir genç olarak da babamdan para istemek gururumu zedeliyor. Şu an iş buldum adamlar beni haftanın 4 günü 8'er saat çalıştırıp 2350 tl maaş vereceklerini söylüyorlar ki benim mağazaya gidişim 4 araçla oluyor -Ankara'da tam biniş 6.5 tl- ne yazık ki başka iş de bulamadım. Ek gelir elde etmek istediğim için ve önümde ciddi gelecek planlarım olduğu için şu dönem derslerime odaklandım ve yazın işe başlayacağım fakat bilgisayar mühendisi olacak adamın bilgisayarı 15 dk ön yükleme yapmamalı bu yüzden 10 bin bütçe yaratmaya çalışıp okulum için bir bilgisayar almak istesem tüm yaz bile yetmiyor. Bu tarz incelemeler yaparak veya farklı şekillerde para kazanılabilecek yollar biliyorsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler.