ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Lna bu benim eski manitBenimle çıkar mısın?
Alıntıyı görüntüle
Lna bu benim eski manitBenimle çıkar mısın?
Alıntıyı görüntüle
Ergenlik beyine vurduysa demek ki.Ya ben neden varım ya. Kimse beni anlamıyor. Herkes beni küçük görüyor-küçümsüyor, kimse beni takmıyor, söylediklerim saçma-boş geliyor. Yani bunlardan dolayı hayattan bezdim. Oraya kalın gene belirttim ki yöntem bilmiyorsanız bir şey yazmayın. Ama yok herkes rank-rütbe peşinde o adamın işine yarar mı yaramaz mı yok. Bu konuya yazılan cevapların %90 belki daha fazlası işime yaramayacak cevaplar.
Discord var istediğin sunucuya gir elbet bir Allah'ın kulu vardırSelam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14
Burası tinder değil donanım arşivi forum knkSelam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14
Mantıklı bişey yaz ciddiye alalım aga yazdığın şey hiç ciddiye alınacak bişey değil.Ya ben neden varım ya. Kimse beni anlamıyor. Herkes beni küçük görüyor-küçümsüyor, kimse beni takmıyor, söylediklerim saçma-boş geliyor. Yani bunlardan dolayı hayattan bezdim. Oraya kalın gene belirttim ki yöntem bilmiyorsanız bir şey yazmayın. Ama yok herkes rank-rütbe peşinde o adamın işine yarar mı yaramaz mı yok. Bu konuya yazılan cevapların %90 belki daha fazlası işime yaramayacak cevaplar.
Lna bu benim eski manit
şimdi gelmeye gerek yok akşam erken gelirsin konuşuruz@Yasin Koçak @Jarvis-M Discord gelsenize içten dileklerimi ileteceğim.
Seni paramla satın alırım Yasin.aboooooov jarvis para basıyor @AliSaidÖzger abla öğrenciyim indirim olmaz mıbursum var sadece 550 TL var son para mı bastım.Umarım kabul edersin.
inşallah sıra bende demez.