Neler Yeni

Yardım İnternet üzerinden kız arkadaşı bulma

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
@AliSaidÖzger
çıkardım konuş

said ve yasin yakın arkadaşım şakalaşıyorum yanlış anlamayalım

Son düzenleme:

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Forum tarihinde gördüğüm en komik, en boş konu. Bir de atar gider yapıyor kız bulma yöntemi söyleyin diye. Çıldırıcam...

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ya ben neden varım ya. Kimse beni anlamıyor. Herkes beni küçük görüyor-küçümsüyor, kimse beni takmıyor, söylediklerim saçma-boş geliyor. Yani bunlardan dolayı hayattan bezdim. Oraya kalın gene belirttim ki yöntem bilmiyorsanız bir şey yazmayın. Ama yok herkes rank-rütbe peşinde o adamın işine yarar mı yaramaz mı yok. Bu konuya yazılan cevapların %90 belki daha fazlası işime yaramayacak cevaplar.
Ergenlik beyine vurduysa demek ki.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Kardeşim bak kendine Valorant oynayan 9 tane yiğit buluyorsun ve karşılıklı oyuna giriyorsunuz. 4 kişi siz karşı takım 5 kişi olacak. Sonra sizin takıma bir tane kız gelecek. Bütün takım ölecek sadece sen ve kız kalacaksın. Sonra karşı takım arkadaşların olduğu için talimatı vereceksin hep birlikte kıza saldıracaklar. Sonra sen arkalarından gelip hepsini öldürüp kızın kahramanı olacaksın. Düğününüz benden.

hyp07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
mecid paşa
Instagram
mecid_hayp07
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
Discord var istediğin sunucuya gir elbet bir Allah'ın kulu vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
Burası tinder değil donanım arşivi forum knk

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ya ben neden varım ya. Kimse beni anlamıyor. Herkes beni küçük görüyor-küçümsüyor, kimse beni takmıyor, söylediklerim saçma-boş geliyor. Yani bunlardan dolayı hayattan bezdim. Oraya kalın gene belirttim ki yöntem bilmiyorsanız bir şey yazmayın. Ama yok herkes rank-rütbe peşinde o adamın işine yarar mı yaramaz mı yok. Bu konuya yazılan cevapların %90 belki daha fazlası işime yaramayacak cevaplar.
Mantıklı bişey yaz ciddiye alalım aga yazdığın şey hiç ciddiye alınacak bişey değil.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali

yardimmmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe
burda yeniyimde yardim konusu altinda nasil etiket acicam soylermisiniz

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
aboooooov jarvis para basıyor @AliSaidÖzger abla öğrenciyim indirim olmaz mıbursum var sadece 550 TL var son para mı bastım.Umarım kabul edersin.

inşallah sıra bende demez.
Seni paramla satın alırım Yasin.
seni paramla satın alırım dediysem; cebimin doluluğundan değil, fiyatının ucuzluğundan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,235
Üyeler
161,004
Son üye
Maness58