Neler Yeni

Rehber İnternet üzerinden para kazanabilir miyim , ne kadar ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
İlk defa bir kısa rehber gibi bir şey hazırlayacağım sadece bir tık da olsa denemenizi öneririm

Sanal ortam da para ne kadar para kazanabilirsiniz ? İlk olarak bu sizin ne yaptığınıza bağlı ve ney ile uğraştığınıza

Herkesin çocuk oyunu dediği Roblox oyunundan yaklaşık 10.000tl kazandım 1 yılda ve bu yaşım gereği BTC hesabım olmadığı için eğer PHY bu forumda ise kendisi 1 yılda 50.000tl kadar kazandı Yani gerçekten oyunlarda uğraştığınıza göre yüksek paralar kazanabilirsiniz , Peki ben nasıl kazanabilirim bu durumda sizin neye ilginiz olduğunu araştırmalısınız

ÖRNEK : CS:GO Oyunun da para kazanmak Bynogame gibi siteler de sürekli indirim oluyor bıçaklar %30 - %35 gibi indirimlerde bıçak alıp Shadowpay sitesinde btc veya kredi kartınıza dolar şeklinde satabilirsiniz bu sizin bütçenize ve zamanınıza bağlı

ÖRNEK : GROWTOPİA Bu oyunda DL Biriktirip belirli siteler de satıp para kazanabilirsiniz

ÖRNEK : Bu pek girmiyor ama olsun Büyük indirimler oluyor biliyorsunuz ki - İnce Cuma - Kara Cuma - İtopya Gece Fırsatları bu sitelerden büyük indirim de birşeyler alıp 2.el platformların da satabilirsiniz

İlk defa rehber açtım ve biliyorum yazım yanlışları ve hatalar var burada anlatmaya çalıştığım şey önemli olan sizin neye ilginiz olduğu oynadığınız oyunun veya yaptığınız işi birazcık araştırırsanız gerçekten güzel sonuçlar ulaşabilirsiniz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
roblox'da oyun vs mi yaptınız yoksa oyun geliştiricisine ortak mı oldunuz ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
roblox'da oyun vs mi yaptınız yoksa oyun geliştiricisine ortak mı oldunuz ?
roblox da en çok oynanan oyun adopt me oyun da belli başlı petler var ve takas yaparak bu petleri elde edebiliyorsunuz ve oyunun en değerli peti 300-400$ arası ben türklerden alıp yabancılara oyun içi para şeklin de satıyordum

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende bir fikir vereyim. CSGO 127 TL operasyon bileti alıp operasyon giriyorsunuz. Her kazandığınız görevde 3 yıldız gelir Ve 2 yıldızlık operasyon kasası alıp 6TL'den satabilirsiniz. Bu işten para kıranlar: @ELECTUS @Barry Allen

Ama hesabınıza geçmez steamde kalır. Ama o parayla skin alıp Bynogame'de satablirsiniz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
roblox da en çok oynanan oyun adopt me oyun da belli başlı petler var ve takas yaparak bu petleri elde edebiliyorsunuz ve oyunun en değerli peti 300-400$ arası ben türklerden alıp yabancılara oyun içi para şeklin de satıyordum
scam yeme durumunuz olmadı mı yani bunun nasıl güvenli bir şekilde gerçekleştirdiniz ?

cemis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ali dayı
borsa ve bitcoin ile kazanabilirsin ama az da olsa bir miktar hazır para lazım

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bir fikir vereyim. CSGO 127 TL operasyon bileti alıp operasyon giriyorsunuz. Her kazandığınız görevde 3 yıldız gelir Ve 2 yıldızlık operasyon kasası alıp 6TL'den satabilirsiniz. Bu işten para kıranlar: @ELECTUS @Barry Allen

Ama hesabınıza geçmez steamde kalır. Ama o parayla skin alıp Bynogame'de satablirsiniz.
yazmayı düşündüm fakat CSGO Kısmı fazla uzun olur diye yapmadım onun dışın da csgo eklentileri var takas yaparak itemlerinizi yükseltebilirsiniz bu takas banı yüzünden 1 hafta sürüyor ve genelde fazla kâr fazla olmuyor ama evet operasyon ile 400-500 tl ye kadar kazanılabiliyor şans varsa daha da fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

scam yeme durumunuz olmadı mı yani bunun nasıl güvenli bir şekilde gerçekleştirdiniz ?
her zaman ilk aldım discord sunucum var orda yaptığım işlemleri kanıt olarak atıyordum zaten belli bir popülerlik kazandıktan sonra durduğunuz yerde insanlar arkadaşlarına tavsiye ediyor güvenilir olduğunuzu bildiği için ve fiyatlarınız uygunsa sürekli site satmaya başlıyor

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
yazmayı düşündüm fakat CSGO Kısmı fazla uzun olur diye yapmadım onun dışın da csgo eklentileri var takas yaparak itemlerinizi yükseltebilirsiniz bu takas banı yüzünden 1 hafta sürüyor ve genelde fazla kâr fazla olmuyor ama evet operasyon ile 400-500 TL ye kadar kazanılabiliyor şans varsa daha da fazla
Bir şey soracağım. Mesela Bynogame'de 30TL'lik bir skin satıcağım ne kadar pay alır? Ve kaç tl bana kalır?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın

Operasyon bittikten sonra ambarda meyve saklayan halciler gibi envanterinde sakladıkça kasaların değeri artacak. Şu an eski operasyon kasalarının arttığı gibi.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Bir şey soracağım. Mesela Bynogame'de 30TL'lik bir skin satıcağım ne kadar pay alır? Ve kaç TL bana kalır?
bu bütçeye göre değişiyor fakat 30 tl ile yavaş yavaş yükselmeyi düşünürseniz başta 10-15 tl kâr olur fakat bütçe arttıkça kâr da artıyor site bildiğim kadarıyla fazla almıyor ben genel de takas yapıyordum cs de

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bu bütçeye göre değişiyor fakat 30 TL ile yavaş yavaş yükselmeyi düşünürseniz başta 10-15 TL kâr olur fakat bütçe arttıkça kâr da artıyor site bildiğim kadarıyla fazla almıyor ben genel de takas yapıyordum cs de
Peki 100TL'lik bir skin?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Peki 100TL'lik bir skin?
yaklaşık 20 tl gibi bir şey tahminimce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki 100TL'lik bir skin?
ama bu sizin ne kadar indirim kovaladığınıza da bağlı byno da bi skin görürsünüz %30 indirimli bazı kişiler acil olduğu zaman para ucuza koyuyor çok gördüm o zaman 100 tl için bile kâr oranınız 40 tl olur oturduğun yerde dediğim gibi o bir piyasa araştırması

Top Bottom