modemi pc yanına taşı ve ethernet kablosu kullan anakartın wifi desteklemiyor sanırsamNasıl bağlanıcamAlıntıyı görüntüle
dediğim gibiModemi getirmem mümkün değil maalesef
O zaman adaptör alabilirsin veya 20 30 metrelik bir Ethernet kablosu kullanacağında kabloyu çekersin kullanmayacağında toplarsın ortada kablo sıkıntı olur dersenModemi getirmem mümkün değil maalesef
Teşekkür ederim kablo alırım o zaman yarınO zaman adaptör alabilirsin veya 20 30 metrelik bir Ethernet kablosu kullanacağında kabloyu çekersin kullanmayacağında toplarsın ortada kablo sıkıntı olur dersen
aparat alabilirsin ama kablolu bağlantın kadar kaliteli alırmısın şüpheliyim wifi aparatları satılıyor çok pahalı bir şey değil bakabilirsin modemi taşıma parasıyla aynıya denk geliyor zaten .dModemi getirmem mümkün değil maalesef
aga hay maşallah duvarı falan delmesi lazım onun için evin ortasından gezdiricek hali yokya internet kablosunu .dO zaman adaptör alabilirsin veya 20 30 metrelik bir Ethernet kablosu kullanacağında kabloyu çekersin kullanmayacağında toplarsın ortada kablo sıkıntı olur dersen
Ben öyle kullanıyorum odamın camından kabloyu sarkıttım aşağı kata mutfaktan aldım öyle kulanıyom eskiden direk ortadaydı tek sıkıntı cam açık olunca 1 tık üşüyebiliyorum inş yakında odama internet kablosu çektirecemaparat alabilirsin ama kablolu bağlantın kadar kaliteli alırmısın şüpheliyim wifi aparatları satılıyor çok pahalı bir şey değil bakabilirsin modemi taşıma parasıyla aynıya denk geliyor zaten .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga hay maşallah duvarı falan delmesi lazım onun için evin ortasından gezdiricek hali yokya internet kablosunu .d
dublex mi kaça aldınız evi ?Ben öyle kullanıyorum odamın camından kabloyu sarkıttım aşağı kata mutfaktan aldım öyle kulanıyom eskiden direk ortadaydı tek sıkıntı cam açık olunca 1 tık üşüyebiliyorum inş yakında odama internet kablosu çektirecem