Neler Yeni

İnternetim bağlı ancak internet yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Dostlar 4 gündür evimde internet yok, 2 kere modemi reset attım en sonunda tüm her şeyi kurdum ancak hâlâ şu şekilde uyarı var ve ben internete erişemiyorum. Neyi eksik yapıyorum?

1626449958830.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
İnternet bağlantın verilmemiştir müşteri hizmetlerini ara

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet bağlantın verilmemiştir müşteri hizmetlerini ara
kaç gündür yazışıyoruz evime dün Türk Telekom ekiplerini yolladılar herhangi bir sıkıntı yok dediler, bana kullanıcı adı ve şifre yolladılar ve ben de kurulumu yaptım ancak bir şey yanlış ki bu şekilde uyarı veriyor. Zaten 2 senedir kullanıcısıydım, ardından evimin farklı yerine hattı taşımak için elektrikçi çağırdım ben evde yokken gelip modem ayarlarından bir şeyi bozdu ve o gündür internet yok. Reset atsam da sonuç bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
kaç gündür yazışıyoruz evime dün Türk Telekom ekiplerini yolladılar herhangi bir sıkıntı yok dediler, bana kullanıcı adı ve şifre yolladılar ve ben de kurulumu yaptım ancak bir şey yanlış ki bu şekilde uyarı veriyor. Zaten 2 senedir kullanıcısıydım, ardından evimin farklı yerine hattı taşımak için elektrikçi çağırdım ben evde yokken gelip modem ayarlarından bir şeyi bozdu ve o gündür internet yok. Reset atsam da sonuç bu
Sıkıntı internet bağlantın diye gözüküyor türk Telekom ile ilgili ama internet kablolarını kontrol et eğer sıkıntı yoksa kesinlikle türk Telekom sorunludur müşteri hizmetlerini arayıp tekrar arıza kaydı oluşturun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Sıkıntı internet bağlantın diye gözüküyor türk Telekom ile ilgili ama internet kablolarını kontrol et eğer sıkıntı yoksa kesinlikle türk Telekom sorunludur müşteri hizmetlerini arayıp tekrar arıza kaydı oluşturun
türk telekomdan gelen ekip hattınız gayet sağlıklı, tek yapmanız gereken türknetle iletişime geçip modem kurulumu için ekip istemek dedi. Zaten şifreleri bana gönderdiler diye ben zaten kurdum. Her şeyi eksiksiz kurduğuma da eminim

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bundan bahsetmiştim.

İnternet faturanızın borcu falan yok değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Bundan bahsetmiştim.

İnternet faturanızın borcu falan yok değil mi?
yok hocam zaten 2 yılı aşkındır sıkıntısız bir şekilde kullanıcısıyım. Olay 4 gün önce evimin diğer ucuna internet hattımı taşımak istememle başladı. Elektrikçi çağırdım, o da ben yokken gelmiş ve modem arayüzünü karıştırmış sanırım. Eve geldiğimde hem hattı taşıyamamış hem de kurulu düzenimi de bozup interneti de çalışmaz hale getirmişti. Res attım ve türknetle iletişime geçtim. Parolaları yolladılar ve kurulumu sağladım ancak bu şekilde uyarı veriyor.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Dostlar 4 gündür evimde internet yok, 2 kere modemi reset attım en sonunda tüm her şeyi kurdum ancak hâlâ şu şekilde uyarı var ve ben internete erişemiyorum. Neyi eksik yapıyorum?

Alıntıyı görüntüle
İnternet kurulumunu doğru yaptığına emin misin?
Modem kullanıcı arayüzüne girip dsl günlüğüne bak modeme internet geliyor mü görürsün ordan eğer gelmiyorsa kabolda sıkıntı vardır internet geliyorsa kurulumu doğru yapamamışsındır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
İnternet kurulumunu doğru yaptığına emin misin?
Modem kullanıcı arayüzüne girip dsl günlüğüne bak modeme internet geliyor mü görürsün ordan eğer gelmiyorsa kabolda sıkıntı vardır internet geliyorsa kurulumu doğru yapamamışsındır
1626451244357.png

İnternetin gelmesinde problem yok ama sanki bir güvenlik duvarı erişmemi engelliyor gibi, eksiksiz kurduğuma eminim

Top Bottom