Neler Yeni

Yardım İnternetim Bug'a Girdi???

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
TT kullanıyorum internetim berbat 16 mbps alıyorum 0.5 upload alıyordum. Garip bir şekilde pingim çok fazla evde biri olsun olmasın sadece bilgisayar bağlı olsa bile 500 ü görebiliyor ve normal pingim 100 küsür hiç düşmüyor nadiren düşüyor. İnternet hızıma bakayım dedim çok saçma bir şey oldu. Download'ım 13 - 12 mbps den 5 6 mbps ye düşmüş Upload'da 0.5 den 3 4 mbps ye kadar çıkmış ne oluyor anlamadım yardımcı olabilecek varmı?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
TT kullanıyorum internetim berbat 16 mbps alıyorum 0.5 upload alıyordum. Garip bir şekilde pingim çok fazla evde biri olsun olmasın sadece bilgisayar bağlı olsa bile 500 ü görebiliyor ve normal pingim 100 küsür hiç düşmüyor nadiren düşüyor. İnternet hızıma bakayım dedim çok saçma bir şey oldu. Download'ım 13 - 12 mbps den 5 6 mbps ye düşmüş Upload'da 0.5 den 3 4 mbps ye kadar çıkmış ne oluyor anlamadım yardımcı olabilecek varmı?
Ben de TT kullanıyorum ve internet değerlerimiz aynı. Yaşadığın sorunla ilgili müşteri hizmetlerine danışman gerek. Bazen bölgede çalışma oluyor ya da yanlışlıklar yüzünden hızın değişiyor. Yani en iyisi müşteri hizmetlerini araman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,734
Üyeler
169,613
Son üye
mixproo
Top Bottom