TT'ye başvurun hocam. Ekip gönderip hat değerlerinize baksınlar.Tarifem 20 MBPS Ama 4 MBPS Alıyorum. Modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum olabilir mi? Yada nelerden kaynaklı olabilir
Paketin öyleyse ondandır 2-3 MBPS kaymalar olur eksik çıkar modemle alakası yokTarifem 20 MBPS Ama 4 MBPS Alıyorum. Modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum olabilir mi? Yada nelerden kaynaklı olabilir
Nasıl yok? Benim paket 50 MB idi. Eski modemde maksimum 10 MB alırken yeni modemde tam hız alabiliyorum. Modem en önemli etkendir. Hem zaten 2-3 MBdeğil 16 MB'lik bir kayma söz konusu. Normal değil bu.modemle alakası yok
Modemden kaynaklı olabilir. TT ekibini çağırın.Tarifem 20 MBPS Ama 4 MBPS Alıyorum. Modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum olabilir mi? Yada nelerden kaynaklı olabilir
Ona nasıl bakacazModeme gelen hız değerlerine bakar mısınız?
Tarayıcınıza 192.168.1.1 yazarak modem arayüzüne ulaşabilirsiniz.Hız testi 4.60 oluyor işte
Ona nasıl bakacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide modemin bir ayağı kırık interneti yavaşlatır mı veya TT ekibi gelince sorun olur mu
Bizim eski internet de 8mb Türk telekomdu ama direk Türk telekomdan değildi yani başka firma gibi ben 0.3 Download alıyordum. Şimdi TTNET fibet geçtim 35mbs arada sırada 38 filan da oluyorTarifem 20 MBPS Ama 4 MBPS Alıyorum. Modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum olabilir mi? Yada nelerden kaynaklı olabilir
xDsl istatistikleri olması lazımBuldum ama şimdi modem arayüzünden nasıl hız değerlerine bakacağım.
Var da anlamadım hiçbirşeyxDsl istatistikleri olması lazım