İnternetinde Son Günlerde Sorun Yaşayanlar, Toplanın !

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Bakın hangi firma olursa olsun TT Ve Altyapısını kullanan firmadan internet alıyorsanız ve son günlerde internet hızında düşüş, ufak kesintiler vb. yaşıyorsanız bu konu onunla alakalı.

Technopat Sosyal'de bir kullanıcının verdiği bilgi:

Screenshot_13.png

Son zamanlarda sorun yaşıyorsanız internet hattınız yani trafik toplama merkeziniz daha uzakta bir yere taşındıysa bundan kaynaklı olabilir.
Son zamanlarda internetiniz saniyelik/dakikalık kesiliyorsa da sorunu bu olabilir.
Haber merkezlerinin verdiği son bilgiye göre TT En son 2014'te Genel bir çalışma yapmış.
Arada geçen süre çok şey ifade edebiliyor.

Eğer internete erişiminiz varsa ama normalden biraz alt seviyede bir hız sorunu yaşıyorsanız biraz beklemenizi öneririm. Sorun ciddiyse danışın.

Ayrıca detaylı bilgi almak için Türk Telekom'a yazdım. Cevap bekliyorum.

Düzenleme:
Screenshot_26.png

Son düzenleme:
Bakın hangi firma olursa olsun TT Ve Altyapısını kullanan firmadan internet alıyorsanız ve son günlerde internet hızında düşüş, ufak kesintiler vb. yaşıyorsanız bu konu onunla alakalı.

Technopat Sosyal'de bir kullanıcının verdiği bilgi:

Alıntıyı görüntüle

Son zamanlarda sorun yaşıyorsanız internet hattınız yani trafik toplama merkeziniz daha uzakta bir yere taşındıysa bundan kaynaklı olabilir.Son zamanlarda internetiniz saniyelik/dakikalık kesiliyorsa da sorunu bu olabilir. Haber merkezlerinin verdiği son bilgiye göre TT En son 2014 Genel bir çalışma yapmış. Arada geçen süre çok şey ifade edebiliyor. Eğer internete erişiminiz varsa ama normalden biraz alt seviyede bir hız sorunu yaşıyorsanız biraz beklemenizi öneririm. Sorun ciddiyse danışın.

Ayrıca detaylı bilgi almak için Türk Telekom'a yazdım. Cevap bekliyorum.
Sorun yaşayanlar için gayet güzel bir konu Allah'a şükür TT kullanmama rağmen (1 senedir) hiç sıkıntı çekmedim

2014 6 sene olmuş erken yapıyorlar ya bir 4 sene daha geçseymiş bari (!)
2014 >>> TTNet Yönetimi
2020 >>> Türk Telekom Yönetimi

TTNet döneminde neler oldu bir bilsen...

Sorun yaşayanlar için gayet güzel bir konu Allah'a şükür TT kullanmama rağmen (1 senedir) hiç sıkıntı çekmedim
7 sene kullandım başka eve taşındık yok hızınızı düşürmemiz lazım yok uzun süre müşterimizsiniz fiyatta şunu yapalım(fiyat artışı üstüne hız düşüşü) taşındığımız eve değil eski evimize 2 defa internet taşıdırlar bir süre deli oldum şuan onların alt yapısından 75Mbps alıyorum onceden 25 den 16 düşürdüler daha fazlada veremeyeceklerinni söylediler

7 sene kullandım başka eve taşındık yok hızınızı düşürmemiz lazım yok uzun süre müşterimizsiniz fiyatta şunu yapalım(fiyat artışı üstüne hız düşüşü) taşındığımız eve değil eski evimize 2 defa internet taşıdırlar bir süre deli oldum şuan onların alt yapısından 75Mbps alıyorum onceden 25 den 16 düşürdüler daha fazlada veremeyeceklerinni söylediler
Yaşayan sayısı da fazla fakat ben memnunum valorantta 25'den yukarı çıkmıyor,cs-go'da 60-70 arasında geziyor pingim

Yaşayan sayısı da fazla fakat ben memnunum valorantta 25'den yukarı cs-go'da 60-70 arasında geziyor pingim
eski evde sıkıntım yokda 25Mbps alıyorum bu eve geçtik fiyat değişmedi anlaşma bittikten sonra artışa gittiler 7 senelik müşteriye kampanyadan daha pahalı tekllif sunuyorlardı

VALORANT >>> 17ms
CS:GO >>> 39ms

O cuma günü internet bi gitti geldi gece. O günden sonra bunlar da gitti şimdi minimum cs 40-50.
Ama kimlerle oynadığına bağlı topluluk sunucusunda Türklerle giriyorum ping maksimum 10

Akşam saat 10' sonra öff bi video izlicem keyifli keyifli tam stepbro diyo kalıyo deli olursun.

Geri