İNTERNETTE BANT DARALMASI MI VAR ? MİLLENİCOM TT ALTYAPISI

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,010
MİLLENİCOM KULLANIYORUM, 4 GÜNDÜR ACAYİP Bİ BANT DARALMASI VAR GİBİ ÇOK AĞIR KULLANABİLİYORUM İNTERNETİ, 100MBPS PAKETİM VAR SPEEDTESTLERDE ACAYİP DALGALANMA GÖRÜNÜYOR,
MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞAMIYORUM, WHATSAPP BOTU BÖLGEDE GENEL ARIZA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, ALTYAPI TT FATURAM 650TL.
FATURAYI HER AY ALMASINI BİLİYORLAR ADAM AKILLI HİZMET VERMİYORLAR
BUNA ARTIK DUR DEMELİYİZ BENCE #X #TWITTER DA SESİMİZİ ÇIKARALIM BEYLER

Bİ DÜNYA PARA ALIYORLAR HİZMET SIFIR

1751051233442.webp

An itibariyle Türnket geçiş işlemlerimi başlattım. NetSpeed geçmeyin arkadaşlar

Alıntıyı görüntüle
An itibariyle Türnket geçiş işlemlerimi başlattım. NetSpeed geçmeyin arkadaşlar
QWOŞLDŞKBBİAŞBLİSİBJBDFŞİSDBKİLİJBFDŞLKSBDBJBFKLŞSBDŞJBFŞKLJİŞLFBJQBKWŞİŞLFBJQWAİŞB

RESMEN DALGA GEÇİYORLAR BİZLE YA
ALLAH AŞKINA DAHA NE ZAMANA KADAR SUSACAĞIZ?
SAVAŞ HALİNDE OLAN UKRAYNA BİLE BİZDEN DAHA UCUZA VE DAHA İYİ İNTERNETE SAHİP

Ay sonuna kadar süre veriyorum kendime düzelmezse an itibariyle Türknete geçiyorum

Ay sonuna kadar süre veriyorum kendime düzelmezse an itibariyle Türknete geçiyorum
TÜRKNET ALTYAPISI OLSA DAKİKA DURMAYACAMDA TT ALTYAPISI İLE BİLE HİZMET VERMİYORLAR ADAMLAR

TÜRKNET ALTYAPISI OLSA DAKİKA DURMAYACAMDA TT ALTYAPISI İLE BİLE HİZMET VERMİYORLAR ADAMLAR
Türknet altyapısı benim evde de yok güya gigabit çok hızlı yayılıyor dendi 5 senedir Çankayanın bir mahallesi dışına çıkmadı

MİLLENİCOM KULLANIYORUM, 4 GÜNDÜR ACAYİP Bİ BANT DARALMASI VAR GİBİ ÇOK AĞIR KULLANABİLİYORUM İNTERNETİ, 100MBPS PAKETİM VAR SPEEDTESTLERDE ACAYİP DALGALANMA GÖRÜNÜYOR,
MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞAMIYORUM, WHATSAPP BOTU BÖLGEDE GENEL ARIZA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, ALTYAPI TT FATURAM 650TL.

Hocam sebebi belli mi? Netspeed kullanıyorum bende. Siber saldırı falan diye duydumda.

Türknet altyapısı benim evde de yok güya gigabit çok hızlı yayılıyor dendi 5 senedir Çankayanın bir mahallesi dışına çıkmadı
Valla o konuda yapacak bişey yok, bende heryere dilekçe verdim. Adamlar 3-5 kişinin talebi için bir sürü masraf etmelerini saçmalık buluyor galiba halbuki gigabit getirseler bi çok kişi girer diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sebebi belli mi? Netspeed kullanıyorum bende. Siber saldırı falan diye duydumda.
NETSPEED Siber saldırıdan dolayı olduğunu açıkladı, MİLLENİCOM tarafından gelen bir açıklama yok ve müşteri hizmetlerine bile ulaşamıyorum, sadece WP den bot yazıyor BÖLGEDE ALTYAPI ARIZASI Var diye fakat TT Altyapısı bu, yan dairedekiler TT İSS Kullanıyor ve onlarda böyle bişey yok.

Valla o konuda yapacak bişey yok, bende heryere dilekçe verdim. Adamlar 3-5 kişinin talebi için bir sürü masraf etmelerini saçmalık buluyor galiba halbuki gigabit getirseler bi çok kişi girer diye düşünüyorum

NETSPEED Siber saldırıdan dolayı olduğunu açıkladı, MİLLENİCOM tarafından gelen bir açıklama yok ve müşteri hizmetlerine bile ulaşamıyorum, sadece WP den bot yazıyor BÖLGEDE ALTYAPI ARIZASI Var diye fakat TT Altyapısı bu, yan dairedekiler TT İSS Kullanıyor ve onlarda böyle bişey yok.
Aynı anda nasıl oluyor millenicomla netspeed.

netspeed düzeldi galiba şuanda normal yazıyorum problem yok gibi.

Son düzenleme:
Aynı anda nasıl oluyor millenicomla netspeed.

netspeed düzeldi galiba şuanda normal yazıyorum problem yok gibi.
bendede sorun yok gibi şuan ama oyunlarda sorun var şimdide, cs ve squada girmeye çalışıyorum pingler çok yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,084
Üyeler
184,385
Son üye
problemliyim
Geri