Biraz Daha detaya Girer Misin Misal Hesaplar Nerden Alınıyor Keyler Hwid Derken O nasıl Oluyor Pek Bilmediğim Hatta Hiç Bilmediğim İçin Diyorumhesaplar alınıyor çok fazla kişiye satılıyor keyler de bildiğim kadarıyla hwid key oluyor sanki win 7-8 den 10a geçirmişsin gibi gösteriyor ama ms hesabına falan bağlanıyor
çalıntı hesaplar.Biraz Daha detaya Girer Misin Misal Hesaplar Nerden Alınıyor Keyler Hwid Derken O nasıl Oluyor Pek Bilmediğim Hatta Hiç Bilmediğim İçin Diyorum
hesaplar ya çalıntı oluyor ya da oyunu alıp birden fazla kişiye aynı hesabı satıyorlar ve sadece offline girebiliyorlar. hwid key ise senin bilgisayarında sanki windows 7 veya 8den 10a yükseltmiş gibi gösteriyor ve pc bunu doğru mu diye sorgulamak için ms serverlarına mesaj yolluyorö olumlu cevap alırsa etkinleşiyorBiraz Daha detaya Girer Misin Misal Hesaplar Nerden Alınıyor Keyler Hwid Derken O nasıl Oluyor Pek Bilmediğim Hatta Hiç Bilmediğim İçin Diyorum
anladım Peki Bu hwid keyi nasıl elde ediyorlarhesaplar ya çalıntı oluyor ya da oyunu alıp birden fazla kişiye aynı hesabı satıyorlar ve sadece offline girebiliyorlar. hwid key ise senin bilgisayarında sanki windows 7 veya 8den 10a yükseltmiş gibi gösteriyor ve pc bunu doğru mu diye sorgulamak için ms serverlarına mesaj yolluyorö olumlu cevap alırsa etkinleşiyor
sanırsam bir hwid key oluyor bunu giriyor sisteme ardından aktifleşiyor. githubda şöyle bişi var ben burdan etkinleştirdimanladım Peki Bu hwid keyi nasıl elde ediyorlar
Teşekkürler Dostumsanırsam bir hwid key oluyor bunu giriyor sisteme ardından aktifleşiyor. githubda şöyle bişi var ben burdan etkinleştirdim
buradaki scrip içinden hwid key seçersen oluyor işte. tam nasıl olduğundan emin değilim keylerin ama yöntem bu yani![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
rica ederimTeş
Teşekkürler Dostum